Talvihäät! Työmarkkinajohtaja Minna Helle ja rallimanageri Kim Vatanen menivät naimisiin

Julkaistu:

häät
Tunnelmallisia talvihäitä vietettiin viime viikonloppuna.
Teknologiateollisuuden työmarkkinajohtaja Minna Helle, 46, ja rallimanageri Kim Vatanen, 46, ovat menneet naimisiin. Helteen mukaan häitä tanssittiin viime viikonloppuna.

– Vietimme häitä lähimpien sukulaisten ja ystävien kanssa, tuore vaimo kertoo.

Helle pukeutui talvihäitä varten muhkeaan mekkoon, jonka tummansininen väri sointui yhteen Kim-puolison kaulaa koristaneen rusetin kanssa. Morsian suojasi hartiansa pakkaselta vaaleanpunaisella pörrötakilla.


Tuore aviopari vaihtoi kihloja viime kesänä, jota ennen he olivat jo jonkin aikaa pitäneet yhteistä kotia. Pariskunnan seurustelu-uutinen tuli ilmi ensi kertaa marraskuussa 2017.

– Kaksi aikuista ihmistä viihtyy hyvin yhdessä. Olemme jo jonkin aikaa pitäneet yhtä, mutta emme tarpeeksi pitkään, kalastusoppaanakin tunnettu Vatanen totesi Ilta-Sanomille tuolloin. Kim Vatanen on rallilegenda Ari Vatasen poika.

Minna Helle muistetaan Suomen ensimmäisenä naispuolisena valtakunnansovittelija. Hän luopui virastaan ennen kauden päättymistä ja asiasta kuoriutui kohu.

Kolmen vuoden aikana kerätyt kokemukset olivat niin avartavia, että Helle kirjoitti riitelyn ja sopimisen problematiikasta kirjan Järki ja tunteet (Otava). Se julkaistiin huhtikuussa 2018.

– Perheen, sukulaisten ja ystävien tuki on kaikki kaikessa silloin, kun työrintamalla on haasteita. Saan paljon kannustusta myös aivan tuntemattomilta ihmisiltä esimerkiksi somessa. Kaikki tämä tuki on se, mihin nojaudun, kun tulee vaikeaa, Helle kommentoi Annassa viime kesänä.


Viime viikonloppuna avioon astuneet Minna Helle ja Kim Vatanen asuvat perheineen Espoossa. Heillä molemmilla on lapsia edellisistä liitoistaan. Avioparin yhteisiin kiinnostuksenkohteisiin kuuluvat muun muassa matkustelu ja kalastus.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt