Kiekkotähti Niklas Hagman laihtui roimasti Selviytyjät-kuvauksissa – äärimmäinen dieetti on miehelle tuttu urheiluajoilta

Julkaistu:

Selviytyjät Suomi
Kiekkotähti kertoo IS:lle, että hän on vetänyt aiemminkin mehudieettejä ja paastokuureja, joten nälässä oleminen ei ollut hänelle uusi juttu.
Entinen jääkiekkoilija Niklas Hagman, 39 vuotta, oli varmasti yksi kisan hyväkuntoisimmista osallistujista ennen Selviytyjät-saarelle pääsemistä.

Kun kilpailu eteni, lihasmassaa putosi pois reilusti. Hagman sanoo, että hänen painonsa putosi roimasti saarella. Kiekkotähti kertoi kokemuksistaan IS:lle tiistai-iltaisessa Selviytyjät Suomi -pressitilaisuudessa.

– Ravinto oli tosi yksipuolista. Olen ennenkin vetänyt mehupaastoja ja ollut pidempiä aikoja ilman ruokaa. Nälässä oleminen ei ole minulle mikään ongelma, mutta silloin olen kuitenkin juonut mehuja ja smoothieita, joissa on ollut kaikki tarvitsemani vitamiinit.
– Kun syöt jotain missä ei ole minkäänlaista ravintoarvoa, niin kyllä se nakertaa pääkoppaa, hän sanoo.

– Tv:stä ei näe sitä, että siellä on oikeasti aika paljon aikaa olla omien ajatustensa kanssa. Pimeä tulee jo kuudelta, kun aurinko laskee. Siinä on melkein kaksitoista tuntia pimeää.


Hagman kertoo tankanneensa juomavettä paljon pelin aikana. Juominen piti hänet hyvinvoivana, mutta toisaalta öisin valveilla, kun piti käydä usein tarpeilla.

– Kun öisin nukkuu vain muutaman tunnin pätkiä, näkee tähtitaivaan ja ukkosmyrskyt nousemassa horisontissa. Siinä tuntee itsensä aika pieneksi, hän muistelee.

– Se on niin outo ja erikoinen kokemus olla totaalisesti luonnon helmassa. Nukkuessa jaloissa vilisee rottia ja hyönteisiä. Puhelinta ei saa käyttää lainkaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt