Viihde

Huippumalli koki Selviytyjissä järkyttävän muodonmuutoksen – ei ollut tunnistaa itseään, kun katsoi peiliin: ”Mieheni oli shokissa”

Julkaistu:

selviytyjät
– Järkytyin, kun näin itseni peilissä sen kisan jälkeen, Selviytyjiin osallistuva mallikaunotar sanoo IS:n haastattelussa.
Vilma Bergenheim nähdään yhtenä Selviytyjät Suomi -sarjan kilpailijana tänä keväänä televisiossa.

Bergenheim, 36 vuotta, on luonut uransa huippumallina ympäri maapalloa. Hän ponnisti mallinuralle ollessaan vasta 15-vuotias.

Mallikaunotar kertoo nyt IS:lle, että Selviytyjät oli hänelle paljon rankempi kokemus kuin hän olisi osannut etukäteen kuvitella.

– Järkytyin, kun näin itseni peilissä sen kisan jälkeen. Mieheni oli ihan shokissa, kun hän näki minut kotiin palatessani, Bergenheim kertoo.


Kokemus oli hänelle sekä fyysisesti että henkisesti raskas. Fyysisesti siksi, että vaikka hän oli jo valmiiksi todella hoikka, niin Selviytyjät-leirissä putosi vielä lisää kiloja.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Geenini ovat aina olleet sellaiset, että laihdun tosi nopeasti. Siellä leirissä laihduin ihan hirveästi. Lopulta huomasin, että hiuksianikin lähti päästä, hän sanoo.

– Onneksi kilot tulivat Suomessa takaisin, hän naurahtaa.
Bergenheim kertoo, että hänen perheessään panostetaan terveelliseen ja monipuoliseen ruokavalioon. Hänellä on miehensä kanssa kuusivuotias poika. He syövät kotona paljon pähkinöitä, papuja, avokadoa ja kasviksia. Bergenheim on kouluttautunut ravintovalmentajaksi.

Selviytyjät-saarella ruokavalio koostui varsinkin alussa käytännössä vain vehnäjauhoista, riisistä ja vedestä. Heikko syöminen sai hänen vointinsa romahtamaan.

– Monilla naisilla meni siellä saarella koko hormonitoiminta ihan sekaisin. Kuukautisetkin alkoivat miten sattuu, Bergenheim sanoo.


Ennen kilpailua lääkäri teki kaikille osallistujille perusteellisen terveystarkastuksen. Bergenheim sanoo, että hänen veriarvonsa olivat loistavat ennen kisaan lähtemistä.

Laihtuminen, juonittelu ja vaikeat tehtävät olivatkin yhdistelmä, joiden haastavuuteen Bergenheim ei ollut osannut varautua. Lopulta se eskaloitui siihen, että hän sai erästä tehtävää tehdessä pahan paniikkikohtauksen.

– En ole yhtään herkkä ihminen, joten yllätyin siitä tosi paljon. Nyt pelkään sitä, miltä se näyttää televisiossa. Totta kai se on hyvää viihdettä, joten ymmärrän, jos sitä ei leikata pois, hän sanoo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt