Viihde

Laulajatähden poika aiheutti kaaoksen lentokentällä – räyhäsi ja huusi vaarallisen uhkauksen

Julkaistu:

Miles Richie sikaili ja uhkasi räjäyttää pommin, jos henkilökunta ei päästäisi häntä lennolle.
Laulajatähti Lionel Richien poika aiheutti kaaoksen Lontoon Heathrow’n lentokentällä varhain lauantaiaamuna, kertoo brittilehti The Sun.

Mallina uraa luonut Miles Richie hermostui Heathrow’n henkilökunnalle, kun he syystä tai toisesta eväsivät tältä pääsyn lennolle. Silminnäkijöiden mukaan Richie raivostui silmittömästi ja hänen väitetään jopa käyneen käsiksi lentokentän vartijaan.

Kaoottinen tilanne sai jatkoa, kun Richie uhkasi räjäyttää pommin, jos häntä ei päästettäisi lennolle.

– Minulla on pommi, hänen kerrotaan huutaneen henkilökunnalle ja terminaalissa odottaneille matkustajille. Tilanne raukesi, kun poliisit pidättivät riehuvan Milesin. He päästivät hänet kuitenkin kotiin hetkeä myöhemmin vain varoituksen kera.
Miles, 24, on legendaarisen Lionel Richien ainoa poika. Hänellä on kaksi siskoa, Nicole ja Sofia, jotka ovat niin ikään luoneet uraa viihdemaailmassa. Muun muassa saksalaissuunnittelija Philip Pleinin kanssa työskennellyt Miles on kaikesta päätellen läheinen isänsä kanssa ja tähden Instagram onkin pullollaan yhteiskuvia.


Lionel Richie, 69, tuli alkujaan tunnetuksi The Commodores -yhtyeestä, jonka jälkeen tähti on luonut menestyksekästä soolouraa ympäri maailman. Hänet tunnetaan muun muassa hiteistä Hello, Endless Love sekä Michael Jacksonin kanssa levyttämästään hyväntekeväisyyskappaleesta We Are the World. Richie on uransa aikana voittanut neljä Grammy -palkintoa ja hänellä on tähti Hollywood Walk of Famella.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt