Virpi Kätkä, 50, teki elämässään täyskäännöksen – kunto kasvoi kohisten: näin laulajatähti onnistui keventämään askeltaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Virpi Kätkä, 50, teki elämässään täyskäännöksen – kunto kasvoi kohisten: näin laulajatähti onnistui keventämään askeltaan

Virpi Kätkä palasi viidakosta muuttuneena naisena.

Virpi Kätkän viidakkokokemus muutti naisen elämän kertaheitolla.­

23.1.2019 8:33

Laulaja Virpi Kätkä lähti viidakkoon avoimin mielin. Nyt Catcat-duosta tuttu vaalea kaunotar kertoo Selviytyjät Suomi -ohjelmaan osallistumisen muuttaneen oikeastaan koko hänen elämänsä.

– Sain viidakossa täyskäännöksen elämälleni. Päätin, että kun palaan Suomeen, on edessä pysyviä elämänmuutoksia, Kätkä paljastaa ohjelman tiedotustilaisuudessa.

Nyt naisen elämässä onkin liikunnan lisäksi säännölliset ruokarytmit, vapaaehtoistyötä ja muutenkin kaiken kaikkiaan seesteinen elämäntilanne.

Kaikki alkoi siitä, kun Kätkä kävi viidakossa hedelmällisiä keskusteluja urheilullisten kilpakumppaniensa kanssa. Muun muassa jääkiekkomaalivahti Noora Räty ja ravintovalmentajana toimiva huippumalli Vilma Bergenheim jakoivat Kätkälle vinkkejään.

– Syömisen puolella olen saanut ihan uudenlaista säännöllisyyttä, eli ruokavälit eivät enää venähdä. En aiemmin esimerkiksi ymmärtänyt, miksi on tärkeää syödä puoli tuntia urheilun jälkeen.

Virpi Kätkän viidakkokokemus muutti naisen elämän kertaheitolla.­

Nykyään askel on kevyt myös lenkkipolulla, ja Kätkä kertoo kuntonsa kasvaneen kohisten Selviytyjien fyysisissä haasteissa.

– Tämä parannus syömisen ja urheilemisen osalta tuli juuri oikeaan väliin ja juuri oikeassa iässä, 50-vuotias Kätkä kertoo.

Lisäksi hän on aloittanut säännöllisen hyväntekeväisyystyön.

– Viidakossa oli aikaa miettiä asioita. Nyt olen käynyt jakamassa ruokakasseja niitä tarvitseville ja kouluttautunut tukivanhemmaksi SOS-Lapsikylän kautta.

Helpotusta tuo myös se, että aiemmin tulehtuneet välit ex-mies Tauski Peltosen kanssa on nyt Kätkän mukaan korjattu.

– Saimme jo yli vuosi sitten välimme Tauskin kanssa kuntoon. Nyt minulla on ensimmäisen kerran elämässäni sellainen olo, että ihan kaikki on todella ihanasti, Kätkä hymyilee.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?