Viihde

Lottoaja oli lunastamassa voittoaan, kun hänellä välähti – voittokuvasta tuli somehitti: ”Olen yllättynyt, ettei kukaan muu ole tehnyt tätä”

Julkaistu:

arpajaisvoitto
Tyler Heepin tempaus herättää hilpeyttä.
Yhdysvaltojen Iowasta kotoisin oleva Tyler Heep ei voittanut jättipottia, mutta se ei estänyt häntä käyttäytymästä päävoittajan tavoin.

Muun muassa Daily Mail ja NBC Los Angeles ovat uutisoineet amerikkalaismiehestä, josta tuli somesensaatio voitettuaan arvalla yhden dollarin.

Kun Heepille selvisi, että hän on voittanut raaputusarvasta dollarin, hän suuntasi välittömästi lottoyhtiön pääkonttorille lunastamaan voittoaan. Konttorille päästyään Heep pyysi, että voitto maksettaisiin jättimäisellä shekillä – aivan kuten päävoittajille.
– Kerroin heille, että haluan lunastaa voittoni suurvoittajien tavoin. Pääkonttorin väen mielestä ajatus oli hauska. Olin yllättynyt, ettei kukaan muu ole koskaan tehnyt samoin, Heep kirjoittaa aihetta koskevassa Facebook-päivityksessään.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– He päättivät kohdella minua kuin olisin voittanut miljoonan. Portaita alas tullut mies vei minut takahuoneeseen, missä odotti Iowan lotto -logolla varustettu kamera. He kirjoittivat minulle shekkini ja ottivat minusta kuvan sen kanssa, Heep kertoi NBC Los Angelesille.

Voittonsa Heep kertoo jo käyttäneensä bensaan viime viikolla.

Paikallinen kehystämö Iowassa on tarjoutunut kehystämään Heepin dollarin shekin, jotta Heep voi ripustaa voittonsa näytteille, kertoo NBC Los Angeles.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt