Viihde

Olli Herman bongasi uuden rakkaansa sosiaalisesta mediasta: Tällaiset olivat rokkikukon ja ”kakkukaunottaren” ensitreffit

Julkaistu:

romanssi
Olli Herman kertoo tavanneensa Tytti-rakkaansa ensimmäisen kerran kahvin ja kakun merkeissä.
Suositun Reckless Love -yhtyeen nokkamies Olli Herman on yksi niistä rohkeista, jotka suuntaavat Filippiinien viidakkoon Selviytyjät Suomi -ohjelman uudella kaudella.

Herman kertoo IS:lle ohjelman tiedotustilaisuudessa, että hän yllättyi siitä miten kova ikävä hänelle tuli perhettään ja läheisiään.

– Olen kiertänyt pitkiäkin aikoja tien päällä bändin kanssa. Ajattelin, että kestän ikävää hyvin kiertueammattilaisena, mutta kun otetaan kommunikaatiolaite eli puhelin pois, niin koti-ikävä iskee ihan eri lailla heti ensimmäisestä päivästä alkaen, Herman kertoo.

Hermanin pikkusisko oli raskaana juuri samaan aikaan, kun kuvaukset käynnistettiin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Hän odotti juuri silloin perheen ensimmäistä seuraavan sukupolven edustajaa. Tiesin että sieltä oli tulossa mun kummipoika. Se alkoi kolkuttelemaan takaraivossa, että kun olen tehnyt jo yli 10 vuotta muusikon ammatissa hommia, niin olenko taas se joka ei ole paikalla kun perheessä tapahtuu jotain isoa ja merkittävää, Herman kertoo.

– Missaan aina hautajaiset ja synttärit, joten se oli sellainen todella kammottava ajatus, että mitä jos mun kummipoika syntyy kun olen leikkimässä Selviytyjiä, Herman muistelee liki vuoden takaisia tunnelmiaan.


Selviytyjät Suomen toinen kausi kuvattiin kesäkuussa. Tällöin Herman ei ollut vielä suhteessa uuden rakkaansa Tytin kanssa.

Herman on esitellyt uuden rakkaansa sosiaalisessa mediassa, mutta juuri sen enempää ei parin rakkaudesta ole hiiskuttu julkisuudessa.

Herman paljastaa nyt IS:lle tavanneensa Tytin nimenomaan sosiaalisen median kautta.

– Aika tavallinen tarina varmaan siinä mielessä, että sosiaalisen median kautta. Sieltä hänet löysin ja hänelle kirjoitin, Herman kertoo.
Vaaleakutrinen Tytti kertoo omalla Instagram-tilillään toimivansa muun muassa kahvila-alan yrittäjänä. Herman kertoo parin ensikohtaamisenkin sujuneen herkuttelun merkeissä.

– Sen verran voin paljastaa, että menin käymään kakulla ja kahvilla, koska hän on kakkukaunotar, Herman sanoo hymyillen.

Herman kertoo, että Tytillä on oma kahvilayritys, joka toimii useassa kaupungissa ympäri Suomea.

– Herkullista oli, Herman lisää viitaten parin ensitreffeihin.
Herman on julkaissut lukuisia tunnelmallisia lomakuvia muun muassa Keski-Amerikasta. Herman kertoo hänen ja Tytin reissanneen Costa-Ricassa ja Meksikossa.

– Olimme pari viikkoa Meksikon puolella. Meksiko oli vähän pettymys, mutta Costa Rica oli huikea, Herman kertoo.

– Kaiken kaikkiaan oli kuitenkin ihanan rentouttava rantaloma, ja seura oli parasta mahdollista, Herman sanoo pilke silmäkulmassaan.
Elokuussa Herman kertoi Voicella seurustelleensa hetken aikaa.

– Se on ihanaa. Hän on minun kakkukaunotar, hän on kahvila-alan yrittäjä ja tekee kakkuja. Olen ylpeä hänestä, rokkikukko kertoi hymyillen Voicelle.


Olli Herman erosi joulukuussa 2016 vaimostaan Noora Kosusesta viiden avioliittovuoden jälkeen. He jättivät avioerohakemuksen yhdessä, Pirkanmaan käräjäoikeudesta vahvistettiin tuolloin IS:lle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt