Viihde

Äärimmäisellä muodonmuutoksellaan kohauttanut lentoemäntä Martina ilmestyi aamu-tv:seen – unelmoi nyt vauvasta: tv-katsojat pöyristyivät

Julkaistu:

muodonmuutos
Martina Big uskoo uuden ulkonäkönsä periytyvän tulevalle jälkikasvulleen.
Saksalaisen Martina Bigin, 30, elämää on seurattu tiiviisti lehdissä ympäri maailman. Lentoemäntänä työskennellyt Martina nousi julkisuuteen jätettyään työnsä ja käytyään läpi useita kauneusoperaatioita, jotka tähtäsivät täydelliseen muodonmuutokseen.

Martina kertoi avoimesti käyneensä operaatioissa, joissa hänen rintansa suurennettiin kokoon 70S. Naisen mukaan hänen uusi povensa on Euroopan suurin. Äärimmäisyyksiin tähtäävän muodonmuutoksensa seuraavassa vaiheessa Martina alkoi ottaa monissa maissa laittomaksi luokiteltuja rusketuspistoksia.

”Afrikkalaiseksi naiseksi” itsensä kokeva Martina vieraili brittien aamu-tv:ssä kertomassa tuoreimpia kuulumisiaan. Martina kertoi haaveilevansa aviomiehensä kanssa perheenlisäyksestä ja parin puhuvan vauvahaaveistaan jatkuvasti.

Martina kertoi aamu-tv:ssä käyneensä puhumassa vauvahaaveistaan lääkärin paikkeilla. Martinan mielessä olivat pyörineet monet kysymykset, kuten se, että miltä hänen ja aviomies Michaelin, 31, tuleva jälkikasvu mahtaa näyttää.


– Lapsistani tulee tummaihoisia. Juttelin lääkärin kanssa, että pystynkö imettämään ja miltä lapsi näyttäisi, Martina jutteli This Morning -aamu-tv:ssä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Juontaja Holly Willoughbyn leuka loksahti auki kirjaimellisesti, eikä hän ollut uskoa kuulemaansa. Juontaja yritti selittää Martinalle, että vauva tuskin syntyisi kovinkaan tummaihoisena, sillä Martina ja hänen aviomiehensä ovat valkoihoisia.

– Yritän miettiä, että miten se voisi olla geneettisesti mahdollista, Willoughby epäröi.

– Jos vauva onkin valkoihoinen, niin eikö hän sitten ole sinun? hän kysyi.


Martina totesi tulevien lasten olevan hänen ja Michaelin, joten lapset tulisivat myös näyttämään heiltä.

– Olen melko varma, että lapsella on tumma tai aika tumma iho. Tai vaalea. Ei sillä ole väliä.

Kuten arvata saattaa, Martinan vierailu This Morning -ohjelmassa sai aikaan somemyrskyn. Sosiaalisessa mediassa hämmästeltiin ymmärtääkö lentoemäntä mitään genetiikasta ja ovatko hän ja aviomies ylipäätänsä valmiita hankkimaan lapsia.

– Mikään määrä kauneusoperaatioita ei muuta geenejäsi. Martinan pitää etsiä uusi lääkäri, Twitterissä päiviteltiin.

– Miten lapsesta voisi muka tulla tummaihoinen? Mitä ihmettä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt