Kirsi Salo aloitti paaston ja huomasi erikoisen muutoksen kehossaan: ”Aliravitsemuksen merkki”

Julkaistu:

elintavat
Paasto aiheutti entisen uutisankkurin kehossa kummallisen reaktion, joka huolestutti tämän seuraajat.
Aikoinaan Heikoin lenkki -ohjelmasta koko kansan tietoisuuteen noussut Kirsi Salo teki muutama vuosi sitten radikaalin elämänmuutoksen. Teräväkielisestä taloustoimittajasta tulikin tantraohjaaja ja hyvinvointivalmentaja.

Nykyään Salo, 51, asuu Kolumbiassa ja pyörittää Sierra Nevadassa omaa avokadotilaansa. Sosiaalisen median tileillään Salo julkaisee aitoja, silottelemattomia kuvia arjestaan Santa Martan vuoristossa ja jakaa seuraajilleen vinkkejä hyvinvoivaan elämään.
Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin hurahtanut Salo päätti monien muiden tapaan kokeilla paastoa tammikuun kunniaksi. Paaston tarkoituksena on puhdistaa keho kuona-aineista ja muista myrkyistä. Usein tämä toteutetaan niin sanottuna mehupaastona, jonka aikana luovutaan kokonaan kiinteästä ruoasta.

Salo kuitenkin huomasi äkkiä paaston aiheuttaneen kehossaan ikäviä sivuoireita. Maanantaina hän julkaisikin Instagramissaan hätkähdyttävän kuvan siniseksi muuttuneista kynsistään.
– Onpa jännän väriset kynnet. Paasto vissiin vetää ääreisverenkierron minimiin, kirjoitti Salo kuvatekstissään.

Kymmenet kommentoijat heräsivät nopeasti ihmettelemään paaston aiheuttamaa reaktiota Salon kynsissä.

– Just luin aliravitsemusten merkeistä, mielenkiintoista että jo paaston aikana muuttuu noin. Tsemppiä!

– Happivajetta? Mutta outoa, jos kunto hyvä...

– Käytäthän elektrolyyttejä? Magnesium, kalium, natrium?

Salo kuitenkin vakuutti huolestuneille seuraajilleen ottaneensa huolella selvää paastosta ja sen mahdollisista sivuvaikutuksista. Hän kertoi syövänsä vitamiineja ja nauttivansa päivittäin omenaviinietikkaa, jonka pitäisi edesauttaa kehon toimintaa paastotessa. Myös kynsien väri oli Salon mukaan palautunut vuorokauden jälkeen jo lähes normaaliksi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt