Järkyttävä tilanne Selviytyjissä – käärme puri Marko Asellia kaulaan: heräsi yöllä todelliseen painajaiseen - Viihde - Ilta-Sanomat

Järkyttävä tilanne Selviytyjissä – käärme puri Marko Asellia kaulaan: heräsi yöllä todelliseen painajaiseen

Painija ja ex-kansanedustaja Marko Asell kertoo Ruudun videolla havahtuneensa keskellä yötä kovaan kipuun.

22.1.2019 9:33

Filippiinien eläimistö tuli Marko Asellille Selviytyjien kuvauksissa pelottavan tutuksi. Asell kertoo ennakkotunnelmiaan ohjelmasta Selviytyjistä julkaistulla klipillä. Hän kertoo heränneensä yöllä kovaan kipuun ja arvanneensa heti mistä on kyse.

– Oltiin nukkumassa jo kaikki, kun sitten heräsin kovaan kipuun kaulalla. Koska siellä oli aika paljon käärmeitä, tajusin heti, että se saattaisi olla käärmeen purema, mikä sitten varmistuikin, kun kävelin sieltä yöllä lyhdyn valossa lääkärin pakeille, Asell kertaa pelottavaa tilannetta autiosaarella.

Tilanne otettiin hyvin vakavasti myös tuotantotiimissä, sillä kukaan ei tiennyt oliko Asellia purrut käärme mahdollisesti myrkyllinen.

– Ikään kuin olisin huomannut pientä hätäilyä siellä. Heilläkin oli pelko, että kuinka vakavasta puremasta tässä nyt on kyse", Asell sanoo.

Ohjelman tuotantotiimi toimi tilanteessa nopeasti.

– Vaikka Selviytyjien on tarkoituskin olla kilpailijoille rankka kokemus, pyrimme ehdottomasti pitämään ihmiset turvassa. Viidakko on kuitenkin aina ihmiselle arvaamaton. Selviytyjillä on erittäin kokenut keskustuotanto, joka on tehnyt ohjelmaa tuolla alueella useisiin eri maihin. Tässäkin tapauksessa Marko pääsi välittömästi yöllä ammattimaiseen hoitoon ja toipui nopeasti, Nelonen Median vastaava tuottaja Tea Panula sanoo.

– Markoa purreen käärmeen laji ei meille koskaan selvinnyt, mutta todennäköisesti kyseessä ei ollut myrkyllinen käärme, sillä onneksemme Marko selvisi ilman myrkytysoireita.

Selviytyjät Nelosella 3. helmikuuta kello 20.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?