Viihde

Vuorille bikineissä kiivennyt sometähti Gigi, 36, paleltui kuoliaaksi – taiwanilaiskaunotar tunnettiin vähäpukeisista tempauksistaan

Julkaistu:

onnettomuus
Suosittu taiwanilainen bikinikiipeilijä Gigi Wu on kuollut vain 36-vuotiaana.
Sosiaalisessa mediassa kiipeilykuvillaan villinnyt Gigi Wu, 36, menehtyi sunnuntaina Mabolasi-vuorella, Taiwanissa, tapahtuneessa onnettomuudessa.

Taiwan News kertoo Wun olleen kiipeämässä vuorella, kun hän kompastui ja putosi noin 20 metrin matkan. Wu loukkasi jalkansa pahoin, eikä pystynyt enää liikkumaan.

News.co.au, Buzzfeed ja New York Post kertovat, että Wu oli hälyttänyt satelliittipuhelimella apua vuorelle. Wun pelastaminen Taiwanin neljänneksi korkeimmalta vuorelta osoittautui kuitenkin äärimmäisen hankalaksi sääolosuhteiden takia. Pelastushelikopteri joutui kääntymään takaisin kolme kertaa.Viranomaiset kertovat, että pelastushelikopteri pystyi kuljettamaan Wun vuorelta vasta 28 tuntia onnettomuuden jälkeen. Viranomaiset uskovat Wun paleltuneen kuoliaaksi. Lämpötila vuorella laskee öisin pakkasen puolelle.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Toistaiseksi viranomaiset eivät ole vahvistaneet naisen kuolinsyytä tai sitä, oliko hän pukeutunut oikeaoppisiin kiipeilyvarusteisiin.Wu tunnettiin sosiaalisessa mediassa lempinimellä ”bikinikiipeilijä”. Vuorikiipeilyä harrastaneesta Wusta tuli kotimaassaan julkkis, kun hän julkaisi Facebook-sivuillaan kuvia, joissa hän poseerasi bikineissä henkeäsalpaavissa maisemissa.Juttua muokattu klo 14.11: lisätty tieto siitä, etteivät viranomaiset ole toistaiseksi tiedottaneet lisää onnettomuudesta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt