Viihde

Janni Hussi paljastaa totuuden Joel Harkimon kanssa tehdystä matkasta – kauan odotetusta lemmenlomasta tuli yksi iso pettymys

Julkaistu:

loma
Janni Hussin mukaan matkakohteen valinta meni pahemman kerran pieleen.
Fitnesstähti Janni Hussi on reissannut paljon sekä työnsä puolesta että vapaa-ajallaan. Sometähtenä tunnetun julkkiksen Instagram onkin tuon tuosta täynnä mitä inspiroivampia matkakuvia.

– Taannoin kuitenkin vierailin paikassa, josta en äkkiseltään keksi mitään hyvää sanottavaa, hän kirjoittaa blogissaan.

Hussi puhuu Karibianmerellä makaavasta Saint-Martinin saaresta, jolla Hussi lomaili viime vuoden lopulla kumppaninsa Joel Harkimon kanssa.

– Olin maalaillut ruusuisia kuvia mieleeni, kuinka upeaa tuolla Karibian hellivän auringon alla olisi. Näin itseni makaamassa mojito kädessä rannalla ja syömässä herkullisia hedelmiä. Kuvat menivät kuitenkin vähän uusiksi, Hussi kirjoittaa blogissaan.
Pahinta Hussin mukaan oli kuitenkin huono palvelu, joka oli lomakohteessa enemmänkin sääntö kuin poikkeus.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Vaikka olisin itse ollut kuinka ystävällinen tahansa, hymyillyt kuinka paljon tahansa ja käyttänyt kaikki mahdolliset komplimenttisanat, joita englanninkielen varastostani löytyy, en saanut takaisin kuin töksähteleviä ja ärsyyntyneitä murahduksia, jos vastausta laisinkaan, Hussi kertoo.

– Onneksi seura oli kuitenkin hyvää, positiivisuudestaan tunnettu Hussi huikkasi kirjoituksensa päätteeksi.

Joel Harkimo saapui parin lomalle lähes suoraan Atlantin yli -sarjan kuvauksista. Hän luotsasi viiden julkkiksen joukon Atlantin yli sarjan toisella tuotantokaudella, joka nähdään keväällä televisiossa.
Hussi ja Harkimo ovat seurustelleet vasta vähän aikaa ja he astuivat ensi kertaa yhdessä julkisuuteen muutaman viikon takaisessa Urheilugaalassa. IS pääsi tapaamaan parin.

– Käymme yhdessä salilla, ulkoilemme, matkustelemme ja käymme syömässä hyvissä ravintoloissa. Tosin meillä on molemmilla niin paljon duunia, että aika paljon olemme hengailleet himassa, Harkimo luetteli parin yhteisiä kiinnostuksenkohteita.
Hussi kertoi lokakuussa IS:lle, että hänen ja Harkimon rakkaustarina alkoi sosiaalisesta mediasta. Äärimmäisen suosittuna somepersoonana tunnettu Hussi oli alun perin saanut Harkimolta viestin somessa koiriin liittyen.

Kaksikko vitsaili aiheesta antaumuksella, sillä Harkimo on hyvin eläinrakas ja Hussilla on pieni Harri-koira.
Hussin blogipostauksesta kertoi ensin Iltalehti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt