Viihde

Bachelorette-Jenny ruotii menneitä – ei enää ryhdy suhteeseen vain läheisyyden kaipuusta: ”Sitä saa myös seksistä ja sunnuntaipoikaystävistä”

Julkaistu:

Jenny Helenius kirjoittaa blogissaan, mitä edelliset suhteet ovat opettaneet hänelle.
Tv-katsojat pääsivät viime syksyn aikana tutustumaan 35-vuotiaaseen Jenny Heleniukseen, joka etsi itselleen elämänkumppania Bachelorette Suomi -ohjelmasta. Ohjelman päätteeksi Jenny valitsi mielitietykseen 27-vuotiaan Joonan, mutta parin suhde ei kestänyt.

Nyt Jenny kirjoittaa blogissaan edellisistä suhteistaan. Jenny kertoo kärsineensä suhteessa, jossa mies ei halunnut sitoutua.

– Olin ”tuhlannut” lähes vuoden mieheen, joka ei halunnut mitään vakavaa minun kanssani. Olin antanut suudelmani ja sisimpäni hänelle ja lopulta vain vuodattanut kyyneleeni ja ihan turhaan. Lopulta jäljellä olivat vaan kyyneleet ja rikkinäinen sisin, Jenny kirjoittaa.

Pisimmästä neljän vuoden parisuhteestaan Jenny kirjoittaa hyvin suoraan. Jenny kertoo tienneensä jo varhain, ettei suhde tule toimimaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Meillä oli todella paljon hyviä hetkiä ja todella paljon huonoja hetkiä, mutta pois lähtökään ei ollut vaihtoehto, koska toisen seuraan ja läsnäoloon oli jo tavallaan niin tottunut ja vaikka se ei ollut ehkä suurinta romanttista rakkautta, niin rakkautta se oli silti. Lopputulos tässä parisuhteessa oli kaikkea muuta kuin onnistunut, Jenny kirjoittaa.


Jenny kertoo kuitenkin kasvaneensa suhteen myötä ja ymmärtäneensä, ettei parisuhteeseen kannata lähteä vain parisuhteen vuoksi.

– Miksi sitä haluaa parisuhteen vaikka väkisin? Vaikka tietää, ettei tämä henkilö ole minulle se oikea ja tämä ei tule kestämään? Läheisyyden ja kumppanin kaipuusta? Sitä saa myös seksistä ja sunnuntaipoikaystävistä, hän täräyttää.

Tv-ohjelmasta ei löytynyt rakkautta

Jenny kertoi joulukuussa IS:lle, että kun kameroiden valot sammuivat Bacheloretten kuvausten päätyttyä, hiipui hänen ja Joonan suhde aika nopeasti. He matkustivat kuvausten jälkeen saman tien takaisin Suomeen. Ennen lentokoneeseen hyppäämistä he olivat sopineet yhdessä, että antavat suhteelle mahdollisuuden. Jennyllä oli kuitenkin epävarma olo heidän väleistään jo reissussa.
– Epäröin sitä juttua jo silloin Turkissa. Olin kuitenkin sitä mieltä, että juttumme ansaitsee mahdollisuuden, Jenny sanoi tuolloin.


Suhde kesti lopulta vain pari viikkoa kuvausten päättymisen jälkeen.

– Totta kai harmittaa, että tämä meni näin. Mutta katson sitä asiaa niin, että millä todennäköisyydellä juuri se minun mieheni olisi ollut yksi noista kolmestatoista miehestä. Se olisi ollut melkoista tuuria. Kyllä se rakkaus minut sitten löytää, kun on sen aika, Jenny sanoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt