Viihde

Alaston Niina Lahtinen oli sytyttämässä takkaa, kun valvontakamera räsähti yllättäen päälle – ”Hälytyskeskuksen pojille hieman iloa”

rac

Julkaistu:

Näyttelijä Niina Lahtinen kertoo Hyvät ja huonot uutiset -ohjelmassa, miten ohraisesti voi käydä, jos sytyttää takkaa alasti.
Näyttelijä Niina Lahtinen kertoo Hyvät ja huonot uutiset -ohjelmassa kotonaan tapahtuneesta kuumottavasta tilanteesta. Lahtisen kotoa löytyy hälytysjärjestelmä ja siihen kuuluva videokamera, joka käynnistyy hätätilanteen sattuessa.

Hätätilanne voi olla esimerkiksi talossa hiippaileva murtovaras tai tulipalo tai sitten jotain ihan muuta, kuten alastomana takkaa sytyttänyt Lahtinen sai huomata.

– Kun sitä takkaa ei ole kesän jälkeen lämmitetty vähään aikaan, niin sehän alkaa puskee savua aivan helvetisti sisään, jolloin hälytykset käynnistyy ja videokamera käynnistyy. Minä olen siinä ilkosiltani perse pystyssä ja savua puskee, Lahtinen tuskailee kinkkistä tilannetta.


Lahtisen kuvailee ruvenneensa miettimään nopeasti erilaisia selviytymisvaihtoehtoja.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Yritänkö saada takan vetämään polttamalla lisää vai menenkö äkkiä avaamaan ikkunan ennen kuin savu täyttää koko asunnon vai laitanko vaatetta päälle?, Lahtinen luettelee.

– Vai hymyiletkö? Mikko Kuustonen heittää väliin.

– Tarjoan, sanotaanko näin, että hälytyskeskuksen pojille hieman iloa, kun siellä yksi säntäilee kuin päätön kana, Lahtinen nauraa.

Hyvät ja huonot uutiset maanantaisin kello 20 Nelosella.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt