Mikä yhdennäköisyys! Arnold Schwarzeneggerin syrjähypystä syntynyt poika kopioi isänsä ikonisen poseerauksen – hauiskin kuin Iso-Arskalla - Viihde - Ilta-Sanomat

Mikä yhdennäköisyys! Arnold Schwarzeneggerin syrjähypystä syntynyt poika kopioi isänsä ikonisen poseerauksen – hauiskin kuin Iso-Arskalla

Vieläkö muistat, miltä Arnold Schwarzenegger näytti 70-luvulla?

Julkaistu: 21.1.2019 16:05

Iso-Arskan poika Joseph Baena näyttää isänsä tavoin innostuneen kehonrakennuksesta.

Ei omena kauas puusta putoa, kuuluu vanha sanonta, joka pätee mainiosti Arnold Schwarzeneggeriin, 71, ja hänen 21-vuotiaaseen poikaansa Joseph Baenaan. Baena julkaisi vastikään Instagram-kuvan, jossa hän poseeraa isänsä nuoruusvuosille tyypilliseen tapaan ilman paitaa hauis pään takana pystyssä.

Kuvassa näkyy sama asento, jossa iso-Arska poseerasi vuonna 1976. Hän oli tuolloin juuri voittanut Mr Olympia -kehonrakennuskilpailun viidettä kertaa peräjälkeen ja oli kuvanottohetkellä vajaa kolmekymppinen.

– Sori kaveri, et vielä päihitä isääsi, mutta jatka hyvää työtä, pystyt siihen kyllä vielä, joku kuittailee Baenan kuvan kommenttiosiossa.

– Olet aivan kuin isäsi, toteaa toinen.

– Terminaattori-junior!

Kuvasta on tykätty yli 10 000 kertaa.

Iso-Arska vuonna 1976.

Sitä kuva ei kuitenkaan kerro, onko Baena ryhtynyt salihirmuksi isänsä innoittamana tai neuvooko iso-Arska poikaansa treeniasioissa.

Se on sentään selvä, että isän ja pojan välit ovat lämpimät, sillä heidät on kuvattu viettämässä laatuaikaa toistensa seurassa useaan otteeseen viime aikoina.

Isä syleili poikaansa lempeästi isänpäivänä 2018.

Isän ja pojan suhde ei ole aivan yksiselitteinen, sillä se tuli heille molemmille ilmi vasta vuonna 2011 Baenan ollessa jo 14-vuoden ikäinen.

Poika sai alkunsa vuonna 1997 Schwarzeneggerin ja perheen kotiapulaisen Mildred Baenan salasuhteesta. Schwarzenegger myönsi myöhemmin pettäneensä silloista vaimoaan Maria Shiveriä Baenan kanssa.

Kun tieto pojasta tuli ilmi, Schwarzenegger oli juuri päättänyt toisen kautensa Kalifornian kuvernöörinä. Hän kielsi tiukasti tienneensä poikansa olemassa olosta. Omien sanojensa mukaan hän sai tietää asiasta vasta sitten, kun Joseph alkoi näyttää aivan isältään.

Josephilla on Schwarzeneggerin ja Shriverin avioliitosta neljä sisarpuolta: Katherine, Christina, Patrick, ja Christopher. Lapsista nuorin syntyi vain viisi päivää ennen Baenaa.

Syrjähypyn paljastuttua Schwarzenegger ilmoitti eroavansa Shiverista. Parin 25 vuotta kestänyt liitto päättyi ja mies tunnusti isyytensä.

Schwarzeneggerin tiedetään tukevan Baenaa ja tämän Mildred-äitiä taloudellisesti ja maksaneen myös poikansa opinnot. Mitä enemmän aikaa on kulunut, sitä läheisemmäksi isän ja pojan välit vaikuttavat muuttuneen.

– Hyvää syntymäpäivää miehelle, joka on aina tikissä. Rakastan sinua isä, Joseph kirjoitti somessa viime kesäkuussa.

Alla olevassa kuvassa Joseph poseeraa äitinsä Mildredin rinnalla.

Asiasta kertoi myös Iltalehti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?