Sami Kuronen, 45, laihtui 10 kiloa – julkaisi Instagramissa komean kuvan uima-altaalta: ”En muista, koska viimeksi olisin voinut näin hyvin” - Viihde - Ilta-Sanomat

Sami Kuronen, 45, laihtui 10 kiloa – julkaisi Instagramissa komean kuvan uima-altaalta: ”En muista, koska viimeksi olisin voinut näin hyvin”

Sami Kuronen on tuttu niin tv:n kuin radionkin puolelta.

Julkaistu: 21.1.2019 13:26

45 vuotta täyttävä Sami Kuronen iloitsee Instagramissa olevansa elämänsä kunnossa.

Juontaja Sami Kuronen juhlistaa tänään maanantaina 45-vuotissyntymäpäiväänsä. Muun muassa Radio Suomipopin juontajana ja kohureality Temptation Islandin juontajana tunnettu Kuronen on kertonut haastatteluissa asettaneensa itselleen vuosi sitten kovan haasteen.

– Pistin tavoitteeksi, että olisin nelivitosena elämäni kunnossa. Ei tarvitsisi häpeillä peilikuvaa, ja fyysinen ja psyykkinen kunto olisivat parasta, mitä se tässä iässä voi olla, Kuronen kertoi viime kesänä IS:lle.

Nyt synttärisankari kertoo Instagramissaan, kuinka kuntokuurissa kävi.

– Kolme varttia mittariin! Kun 15-vuotiaana mopopoikana kavereiden kanssa pohdittiin vanhempiemme ikiä, kuulosti 45 siltä, että vähintään toinen jalka olisi astumassa hautaan, Kuronen muistelee.

– Nelivitonen oli vanha mies. Sitä minäkin olen nyt mopoautoissa istuville Jonneille. Tietenkin, mutta breaking news: Vaikka se iloinen aikuisnäkö osuikin jo kohdalleni ja kaikenlainen ähinä ja puhina vaan lisääntyy, juuri nyt on erittäin hyvä! Olen kokenut ja nähnyt jo kaikenlaista, mutta samaan aikaan tiedän, että paljon on vielä tulossa eikä sen edessä tarvitse hötkyillä yhtään!

Hän aloitti puolitoista vuotta sitten treenaamaan personal trainerin opastuksella ja muutti ruokavaliotaan.

– Uhosin reilu vuosi sitten, että tänään olisin elämäni kunnossa... Kymmenen kiloa kevyempänä voin todeta, etten muista koska viimeksi olisin voinut näin hyvin! Life is good, Kuronen kirjoittaa Instagramissa.

Juontaja on aikaisemmin kertonut IS:n haastattelussa, että ei ole ottanut liikaa stressiä ruokavaliosta, vaan pyrkinyt valitsemaan esimerkiksi työpaikalla terveellisimpiä vaihtoehtoja.

– Haluan syödä normaalisti, mutta senkin rajoissa pystyy katsomaan vähän mitä syö. Arkena syön terveellisesti, jotta viikonloppuna voi herkutella, Kuronen kertoi IS:lle viime kesänä.

Lue lisää: Tempparit-juontaja Sami Kuronen täyttää ensi vuonna 45 – asetti itselleen armottoman tavoitteen: ”Ei tarvitsisi häpeillä peilikuvaa”

Treenailu näkyy Kurosen mukaan selvästi olossa: jaksaa paremmin ja on kokonaisvaltaisesti helpompi olla, kun kaikki osa-alueet fyysisestä kunnosta mielen hyvinvointiin pelaavat.

– Toivottavasti saan pidettyä tämän osana elämää jatkossakin, ettei se oo vaan vuoden projekti, Kuronen pohti.

  • Katso alla olevalta videolta, kuinka Kurosen hiillosti pareja Temptation Islandin iltanuotiolla viime vuonna:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?