Saara Aalto teki historiaa Dancing on Ice -kisassa: tv-katsojat syyttävät ”huijauksesta” – ”Hän ei olisi saanut tehdä niin”

Saara Aallon esitys Dancing On Ice -kisassa on saanut osakseen myös kritiikkiä.

Tosi-tv-konkari Saara Aalto kilpailee Dancing On Ice -kisan voitosta.

21.1.2019 7:57

Laulaja Saara Aalto nappasi sunnuntaina Britannian Dancing On Ice -tv-kisassa huippupisteet. Aalto teki lähetyksessä historiaa laulamalla ja luistelemalla samaan aikaan. Kukaan muu kilpailija ei ole tehnyt vastaavaa suositussa ohjelmassa.

Aalto liiteli jäällä Frozen-animaation prinsessa Elsaksi pukeutuneena ja kajautti esityksen päätteeksi Let It Go -kappaleen kertosäkeen.

Hän saikin tuomareilta huippupisteet: 6, 6,5, 6,5 ja 7 pistettä eli yhteensä 26 pistettä. Suomalaistähti pomppi ja hyppi innoissaan pisteet kuultuaan.

– Rakastin tulkintaasi. Mielestäni olet parempi luistelija kuin tanssija, tuomari Ashley Banjo sanoi.

– Te kaksi teette niin hyvin töitä yhdessä, tuomari Jason Gardiner sanoi.

– Näytit niin luonnolliselta tuolla ja rakastin esitystäsi, tuomari Karen Barber päätti.

Aalto ja hänen parinsa Hamish Gaman saivat tuomareilta huippupisteet.

Aallon esitystä on suitsutettu vuolaasti sosiaalisessa mediassa, mutta aivan kaikki tv-katsojat eivät ole mielissään laulajan sunnuntaisesta esityksestä. Mirror-lehti kertoo, että tv-katsojat kihisevät somessa Aallolla olleen etulyöntiasema muihin kilpailijoihin verrattuna.

Monet tv-katsojat ovat sitä mieltä, että Aallon luistelua ja laulua yhdistellyt esitys jätti muut varjoonsa, mutta väärällä tavalla.

Suomalaislaulajaa syytetäänkin sosiaalisessa mediassa huijauksesta, sillä hänen uskotaan saaneen lisäpisteitä laulamisesta.

– Tämä ei ole mikään laulukisa. Mielestäni hän ei olisi saanut tehdä niin, Twitterissä kirjoitetaan.

– Saavatko kilpailijat lisäpisteitä laulamisesta? Kysynpähän vain...

– Hän pilasi esityksen. Miksi hän laulaa jäätanssikisassa? Twitterissä hämmästellään.

– Epäreilua muita kilpailijoita kohtaan!

Sosiaalisessa mediassa on kritisoitu Aallon huijanneen kisassa, sillä hän lauloi samalla kuin luisteli. Twitterissä pohditaan, saiko hän tuomareilta lisäpisteitä laulamisestaan.

Soraäänistä huolimatta Saara Aallon Frozen-esitys vaikuttaa uponneen britteihin. Twitterissä ja ohjelman Facebook-sivustolla kehutaan, kuinka luontevalta laulajan luisteli kotisohville näytti.

– Hän oli loistava. Toivottavasti hän pääsee kisassa pitkälle.

– Olipa kaunista. Hänen koko esityksensä oli häikäisevä.

– Rakastin Saaraa jo X Factorissa. Hän on hauska tyttö, joka on valmis mihin vain.

Katso alla olevalta videolta Saara Aallon esitys Dancing on Icessa:

Dancing On Ice -formaatti rantautui aikanaan myös Suomeen. Sitä esitettiin yhden kauden verran Neloskanavalla vuonna 2013. Syystä tai toisesta formaatti ei lähtenyt Suomessa lentoon samalla tavoin kuin esimerkiksi huippusuosittu Tanssii tähtien kanssa. TTK:ta on tehty Suomessa yksitoista kautta. Myös TTK on alun perin brittiformaatti.

Briteissä Dancing On Ice -sarjaa on tehty yhdentoista kauden verran, mutta luistelukisaohjelma on saanut myös Briteissä viime vuosina kritiikkiä osakseen. Kisaan ei ole saatu enää niin tunnettuja julkkiksia kuin sarjan kultavuosina.

Daily Mail kertoi aiemmin, että tv-tähti Gemma Collins ja juontaja Holly Willoughby ajautuivat keskenään kulissien takana kurjaan riitaan.

Naisten välinen rähäkkä alkoi, kun Willoughby syytti tosi-tv-tähti Gemma Collinsia epäammattimaiseksi omassa tv-ohjelmassaan. Ilmeisesti Collins oli nukkunut luistelutreeneissä päiväunia ja myöhästyttänyt siksi kuvausten aikatauluja. Muut kilpailijat ovat syyttäneet Collinsia myös diivailusta.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?