Viihde

Kuvat: Saara Aalto sai Dancing On Ice -jaksossa huippupisteet tuomareilta – ohjelman kulissien takana kihisee

Julkaistu:

dancing on ice
Tuomarit iskivät tiskiin huippupisteet nähtyään Saara Aallon esityksen Dancing On Ice -kisassa sunnuntaina.
Suomalainen tv-kilpailukonkari Saara Aalto, 31 vuotta, osallistuu tänä talvena Britannian Dancing On Ice -tv-ohjelmaan. Suosittua ohjelmaa näytetään Briteissä ITV-kanavalla sunnuntaisin. Kisan ensimmäinen jakso näytettiin tammikuun alussa.

Tänä sunnuntaina Aallolla oli edessään suorastaan historiallinen haaste, sillä hän päätti laulaa ja luistella jäällä samaan aikaan. Se oli ensimmäinen kerta, kun Dancing On Ice UK -ohjelmassa lauletaan ja luistellaan samaan aikaan.

– En malta odottaa, että pääsen tekemään tämän! Luistelen omassa versiossani Let It Go -kappaleesta ja samalla laulan osia siitä livenä! Tämä taitaa olla ensimmäinen kerta ohjelmassa? Voitteko uskoa, että teen tämän, Aalto hehkutti etukäteen.


Let It Go on Disneyn supersuositun Frozen-piirroselokuvan tunnuskappale.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Se elokuva merkitsee minulle niin paljon. Tämän esityksen aikana minun täytyy olla tosi rauhallinen. Se tulee olemaan vaikeaa, Saara sanoi ennen esitystään videoinsertillä.

Esitys vaikutti menevän täysin nappiin. Saara säteili jäällä Frozenin Elsaksi pukeutuneena prinsessana. Hän kajautti esityksen loppuvaiheessa kertosäkeen samalla, kun veti luisteluesitystään.


– Rakastan tuota biisiä! Kun laulan sitä, tunnen oloni itsevarmemmaksi, Saara sanoi leveästi hymyillen heti esityksen jälkeen.

Saara saikin tuomareilta huippupisteet: 6, 6,5, 6,5 ja 7 pistettä eli yhteensä 26 pistettä. Suomalaistähti pomppi ja hyppi innoissaan pisteet kuultuaan.

– Rakastin tulkintaasi. Mielestäni olet parempi luistelija kuin tanssija, tuomari Ashley Banjo sanoi.

– Te kaksi teette niin hyvin töitä yhdessä, tuomari Jason Gardiner sanoi.

– Näytit niin luonnolliselta tuolla ja rakastin esitystäsi, tuomari Karen Barber päätti.


Dancing On Ice -formaatti rantautui aikanaan myös Suomeen. Sitä esitettiin yhden kauden verran Neloskanavalla vuonna 2013. Syystä tai toisesta formaatti ei lähtenyt Suomessa lentoon samalla tavoin kuin esimerkiksi huippusuosittu Tanssii tähtien kanssa. TTK:ta on tehty Suomessa yksitoista kautta. Myös TTK on alun perin brittiformaatti.


Briteissä Dancing On Ice -sarjaa on tehty yhdentoista kauden verran, mutta luistelukisaohjelma on saanut myös Briteissä viime vuosina kritiikkiä osakseen. Kisaan ei ole saatu enää niin tunnettuja julkkiksia kuin sarjan kultavuosina.

Daily Mail kertoi aiemmin, että tv-tähti Gemma Collins ja juontaja Holly Willoughby ajautuivat keskenään kulissien takana kurjaan riitaan.

Naisten välinen rähäkkä alkoi, kun Willoughby syytti tosi-tv-tähti Gemma Collinsia epäammattimaiseksi omassa tv-ohjelmassaan. Ilmeisesti Collins oli nukkunut luistelutreeneissä päiväunia ja myöhästyttänyt siksi kuvausten aikatauluja. Muut kilpailijat ovat syyttäneet Collinsia myös diivailusta.Katso Saaran esitys yllä näkyvältä videolta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt