Huhut jylläävät valtoimenaan: Rankasta erosta toipunut Brad Pitt rakastui Oscar-voittajaan

Julkaistu:

romanssihuhut
Iskikö Brad Pitt silmänsä jälleen yhteen menestyneeseen näyttelijättäreen?
Useat kansainväliset lehdet ovat uutisoineet, että Hollywood-tähti Brad Pitt, 55 vuotta, olisi rakastunut palavasti näyttelijätähti Charlize Theroniin.

Charlize Theron on 43-vuotias eteläafrikkalaissyntyinen pitkän uran tehnyt näyttelijä, joka sai parhaan naisnäyttelijän Oscar-palkinnon vuonna 2004 roolistaan elokuvassa Monster – Aileen Wuornos.

Lehtien mukaan Pitt ja Theron ihastuivat toisiinsa sen jälkeen, kun Theronin entinen kihlattu Sean Penn esitteli heidät toisilleen. Näyttelijöiden lähipiiristä huhutaan, että he ovat tapailleet nyt noin kuukauden ajan. Aiemmin he olivat vain ystäviä, mutta nyt tunteet olisivat syventyneet.


Huhut Pittin ja Theronin romanssista alkoivat kiiriä vain kuukausi sen jälkeen, kun lehdissä kerrottiin, että Pittin ja tämän ex-vaimon Angelina Jolien huoltajuustaistelu on tullut päätökseensä.

Jolien asianajaja Samantha Bley DeJean ilmoitti joulukuun alussa, että ex-parin lapsia koskeva lopullinen huoltajuussopimus on valmis. Hänen mukaansa molemmat osapuolet ja tuomari ovat allekirjoittaneet sen.

– Sopimus, joka perustuu lasten huoltajuusarvioijan suosituksiin, poistaa oikeudenkäynnin tarpeen. Kirjaukset ja sopimuksen yksityiskohdat ovat luottamuksellisia lasten etujen suojelemiseksi, Bley DeJean totesi tuolloin.

Brad Pittin ja Angelina Jolien suhdetta kutsuttiin pitkään todelliseksi elokuva-alan unelmaliitoksi. Hollywoodin superpari ehti olla yhdessä yli kymmenen vuotta ennen eroa. Naimisissa he olivat kaksi vuotta. Ex-parilla on yhdessä kuusi lasta, joista kaksi on adoptoitu.


Lehdissä on kerrottu aiemmin, että ero oli molemmille rankka kokemus. Pitt myönsi haastattelussa avoimesti, että ero oli hänelle hyvin vaikea.

Julkisuudessa ex-pariskunta ilmoitti tiedottajiensa välityksellä, että ero tapahtui ”kestämättömien erimielisyyksien takia”.

Pitt kertoi eron jälkeen käyttäneensä aiemmin aivan liikaa alkoholia. Hän on sittemmin yrittänyt olla kuivilla alkoholista.

– En edes pysty muistamaan sellaista päivää opiskeluaikojeni jälkeen, kun en olisi ryypännyt tai poltellut. Lopetin kaiken muun paitsi ryyppäilyn sen jälkeen, kun perustin perheen. Mutta viime vuonna en pystynyt käsittelemään asiaa. Join aivan liikaa. Siitä tuli ongelma, tähti sanoi GQ Style -lehdelle keväällä 2017.

Angelina Jolie ei ole ensimmäinen rakkaus, jonka Pitt löysi näyttelijäpiireistä. Mies oli ennen Angelina Jolieta yhdessä muun muassa Jennifer Anistonin ja Gwyneth Paltrow’n kanssa. Anistonin kanssa hän oli naimisissa vuoteen 2005 asti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt