Huhut jylläävät valtoimenaan: Rankasta erosta toipunut Brad Pitt rakastui Oscar-voittajaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Huhut jylläävät valtoimenaan: Rankasta erosta toipunut Brad Pitt rakastui Oscar-voittajaan

Lehdet kertovat, että näyttelijä Brad Pitt olisi nyt ihastunut Charlize Theroniin.

Julkaistu: 20.1.2019 19:31

Iskikö Brad Pitt silmänsä jälleen yhteen menestyneeseen näyttelijättäreen?

Useat kansainväliset lehdet ovat uutisoineet, että Hollywood-tähti Brad Pitt, 55 vuotta, olisi rakastunut palavasti näyttelijätähti Charlize Theroniin.

Charlize Theron on 43-vuotias eteläafrikkalaissyntyinen pitkän uran tehnyt näyttelijä, joka sai parhaan naisnäyttelijän Oscar-palkinnon vuonna 2004 roolistaan elokuvassa Monster – Aileen Wuornos.

Lehtien mukaan Pitt ja Theron ihastuivat toisiinsa sen jälkeen, kun Theronin entinen kihlattu Sean Penn esitteli heidät toisilleen. Näyttelijöiden lähipiiristä huhutaan, että he ovat tapailleet nyt noin kuukauden ajan. Aiemmin he olivat vain ystäviä, mutta nyt tunteet olisivat syventyneet.

Huhujen mukaan Brad Pitt olisi nyt ihastunut Charlize Theroniin.

Huhut Pittin ja Theronin romanssista alkoivat kiiriä vain kuukausi sen jälkeen, kun lehdissä kerrottiin, että Pittin ja tämän ex-vaimon Angelina Jolien huoltajuustaistelu on tullut päätökseensä.

Kuvassa Brad Pitt ja Angelina Jolie vuonna 2006. Tietojen mukaan heidän suhteensa alkoi Mr. and Mrs. Smith -elokuvan kuvauksista vuonna 2005. Tuolloin Pitt oli vielä naimisissa Jennifer Anistonin kanssa.

Jolien asianajaja Samantha Bley DeJean ilmoitti joulukuun alussa, että ex-parin lapsia koskeva lopullinen huoltajuussopimus on valmis. Hänen mukaansa molemmat osapuolet ja tuomari ovat allekirjoittaneet sen.

– Sopimus, joka perustuu lasten huoltajuusarvioijan suosituksiin, poistaa oikeudenkäynnin tarpeen. Kirjaukset ja sopimuksen yksityiskohdat ovat luottamuksellisia lasten etujen suojelemiseksi, Bley DeJean totesi tuolloin.

Brad Pittin ja Angelina Jolien suhdetta kutsuttiin pitkään todelliseksi elokuva-alan unelmaliitoksi. Hollywoodin superpari ehti olla yhdessä yli kymmenen vuotta ennen eroa. Naimisissa he olivat kaksi vuotta. Ex-parilla on yhdessä kuusi lasta, joista kaksi on adoptoitu.

Näyttelijäkomistus kertoi lehdissä avoimesti, että ero oli hänelle hyvin rankka kokemus. Kuva toukokuulta 2017.

Lehdissä on kerrottu aiemmin, että ero oli molemmille rankka kokemus. Pitt myönsi haastattelussa avoimesti, että ero oli hänelle hyvin vaikea.

Julkisuudessa ex-pariskunta ilmoitti tiedottajiensa välityksellä, että ero tapahtui ”kestämättömien erimielisyyksien takia”.

Pitt kertoi eron jälkeen käyttäneensä aiemmin aivan liikaa alkoholia. Hän on sittemmin yrittänyt olla kuivilla alkoholista.

– En edes pysty muistamaan sellaista päivää opiskeluaikojeni jälkeen, kun en olisi ryypännyt tai poltellut. Lopetin kaiken muun paitsi ryyppäilyn sen jälkeen, kun perustin perheen. Mutta viime vuonna en pystynyt käsittelemään asiaa. Join aivan liikaa. Siitä tuli ongelma, tähti sanoi GQ Style -lehdelle keväällä 2017.

Jennifer Aniston ja Brad Pitt olivat yhdessä vuosina 1998–2005.

Gwyneth Paltrow ja Brad olivat yhdessä vain pari vuotta. He olivat kihloissa 1996–1997.

Angelina Jolie ei ole ensimmäinen rakkaus, jonka Pitt löysi näyttelijäpiireistä. Mies oli ennen Angelina Jolieta yhdessä muun muassa Jennifer Anistonin ja Gwyneth Paltrow’n kanssa. Anistonin kanssa hän oli naimisissa vuoteen 2005 asti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?