Saara Aallon Spice Girls -uutinen sai somen suunniltaan – myös epäilykset heräsivät - Viihde - Ilta-Sanomat

Saara Aallon Spice Girls -uutinen sai somen suunniltaan – myös epäilykset heräsivät

The Sun uutisoi, että Saara Aalto saattaisi liittyä mukaan Spice Girlsin riveihin.

Julkaistu: 20.1.2019 9:50

Brittitabloidin Saara Aalto -uutinen kohautti.

Brittiläinen The Sun -lehti uutisoi perjantaina näyttävästi, että Saara Aalto olisi liittymässä mukaan legendaarisen tyttöbändi Spice Girlsin riveihin. Lehden mukaan Aaltoa oli pyydetty esiintymän yhtyeen jäsenten rinnalla, kun he aloittavat paluukiertueensa tänä vuonna.

The Sun antaa ymmärtää, että Spice Girls -jäsen Mel C olisi pyytänyt Britanniassa suositussa Dancing on Ice -ohjelmassa tällä hetkellä kilpailevaa ja vuonna 2016 maan X Factor -lauluohjelmassa toiseksi sijoittunut Aaltoa esiintymään ainakin osilla Spice Girlsin paluukeikoista.

– He haluavat viidennen jäsenen mukaan kiertueelle. Olin aivan että, ”onko tämä oikea kysymys”? Tämä on hullua, Aalto sanoi The Sunin mukaan.

– Hän (Mel C) sanoi, että siellä on tilaa jollekin joka osaa oikeasti laulaa. Ajattelin vain että on uskomatona että hän sanoi niin, suomalaistähti jatkoi.

Uutinen Aallon mahdollisesta liittymisestä legendaariseen tyttöbändiin on herättänyt runsaasti keskustelua ja asiaa on puitu lauantain aikana muun muassa sosiaalisessa mediassa. Osa kommentoijista on äärimmäisen innostunut ajatuksesta, että suomalainen voisi esiintyä Spice Girlsin keikoilla.

– Mitäääää! Hän voi tehdä sen! Hänen pitäisi tehdä se! intoilee eräs Twitter-käyttäjä.

– No nyt on kyllä niin hieno juttu, sovit kyllä siihen joukkoon kun nenä päähän, totesi puolestaan eräs Ilta-Sanomien lukija.

Saara Aalto euroviisuissa toukokuussa.

Osa kommentoijista oli kuitenkin varovaisempia ja sanoi odottavansa lisätietoa asiasta. Jotkut myös epäilivät, ettei uutinen voi mitenkään olla totta.

– Iloitaan sitten kun Saara siellä laulelloo. Vielä en oo nähnyt häntä Spice Girlsin riveissä. Mut hienosti Mel C sanoo. Tilaa löytyy oikeasti osaavalle. Parhain ääni nelikosta löytyy Mel C:ltä. Saara on parempi vielä kuin hän. Jei ja onnea, eräs varovaisen innostunut nainen pohti.

– Hän osti liput heidän konserttiinsa marraskuussa, joten olen hieman epäileväinen huhujen suhteen... Ovatko ne totta? huomauttaa eräs Saara Aallon twiitin jakanut Twitter-käyttäjä.

Spice Girls esiintyi Lontoon olympiakisojen päättäjäisissä 2012.

Twiitissä Aalto kertoo menevänsä katsomaan Spice Girlsien keikkaa kesällä.

– Menen katsomaan Spice Girlsejä kesäkuussa! Spice Girlsin viimeinen keikka yhdessä (ennen kuin Geri lähti) oli Helsingissä, Suomessa ja minä en ollut näkemässä sitä. No, nyt olen menossa! Aalto kirjoitti marraskuussa julkaisemassaan twiitissä.

Somekansa innostui myös vitsailemaan uutisella.

– Asia, jota en osannut odottaa. Milloin Robin liittyy Backstreet Boysiin? vitsaili eräs uutista kommentoinut Twitterissä.

Aallon Spice Girls -uutinen herätti keskustelua myös anonyymissä viestipalvelu Jodelissa. Siellä moni huomautti, ettei Aalto ole heidän mielestään aivan tyttöbändin muottiin sopiva.

Kommentoijat myös epäilevät, että jos Spice Girls ottaisi riveihinsä uuden laulajan, tiedotettaisiin siitä suuresti kaikille medioille, ja että laulaja tuskin olisi suomalaistähti.

Aalto kisaa tällä hetkellä Britannian Dancing on Ice -kilpailussa.

Helsingin Sanomien kulttuuritoimittaja Vesa Sirén huomautti kommentissaan lauantaina, että Aallon Spice Girls -yhteistyöstä kertova The Sun vaikuttaisi lainaavan uutisessaan kuukausien takaista haastattelua, joka on tehty Suomessa. Mel C vieraili Suomessa viime maaliskuussa, kun Saara Aalto esiintyi UMK:ssa.

Tuolloin Mel C ja Aalto kävivät humoristisen keskustelun Aallon liittymisestä Spice Girlsiin. The Sunin tuoreessa artikkelissa ei kuitenkaan mainita, että Mel C kertoi itse vain vitsailevansa ehdottaessaan Aallolle paikkaa yhtyeen ”viidentenä jäsenenä”

– Voisinko olla kuudes Spice Girl? Aalto kysyi tuolloin laulajalta.

– Voisit olla viides, jos haluat, Mel C repäisi.

– Minä vain vitsailen, hän jatkoi nauraen remakasti.

Maaliskuinen video on nähtävillä The Sunin artikkelissa täällä.

Toistaiseksi on epäselvää, onko Aalto keskustellut Spice Girlsiin liittymisestä myöhemmin yhtyeen jäsenten kanssa.

The Sunin uutinen on levinnyt Britanniassa ja Suomessa, mutta Saara Aalto ei ole kommentoinut asiaa muualla. Myös IS on jättänyt kommenttipyynnön Aallon edustajalle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?