Viihde

Daisy keksi oivan markkinaraon – järjestää kosinnan puolestasi: uskomattomin toive kustansi melkein miljoona euroa

Julkaistu:

unelmatyö
Yhdysvaltalaisnainen perusti kosintoja järjestävän yrityksen, jossa villeimmät toiveetkaan eivät ole mahdottomia.
Monille hääpäivä on yksi elämän tärkeimmistä päivistä, joihin uppoaa sievoinen summa aikaa, vaivaa ja rahaa. Tämän lisäksi myös pelkästä kosinnasta voi tehdä liki taidetta.

Sen tietää yhdysvaltalainen Daisy Amodio, joka perusti The Proposers -yrityksensä juuri tähän tarpeeseen. Hänen yrityksensä järjestää unelmien kosintahetkiä avioliiton satamaan purjehtiville pariskunnille.

Amodio kertoi harvinaislaatuisesta työnkuvastaan The Ray D'Arcy Show -ohjelmassa. Hän kertoi suunnittelevansa aina ”täydellisiä kosintoja”.


Kaikki sai alkunsa kun Amodion oma veli oli menossa naimisiin ja pyysi apua kosinnan järjestämisessä. Järjestettyään onnistuneen kosinnan Amodio googlasi samanlaista palvelua, eikä löytänyt yhtäkään tulosta mistään päin maailmaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Moni ihmetteli, että miksi teen tätä ja kyseli, että mitä vikaa tavallisessa polvistumisessa on? Tiesin kuitenkin sydämessäni, että ihmiset haluavat olla nykyään luovempia. Perustin yrityksen, enkä ole jossittelut asiaa sen jälkeen kertaakaan, Amodio vakuuttaa.

Nyt hänen yrityksensä on ollut pystyssä jo kuusi vuotta. Amodio on järjestänyt jo 1 200 onnistunutta ja ikimuistoista kosintaa.

Amodion mukaan ystävänpäivä ei ole yritykselle vuoden kiireisin päivä, vaikka niin voisi olettaa. Sen sijaan eniten kosintoja järjestetään jouluna.

– Ihmiset haluavat kosia muutama päivä ennen joulua, jotta he voivat pyhinä juhlia asiaa läheistensä kanssa, hän kertoo.


Kaikkein kallein kosinta, jonka Amodio ja hänen yrityksensä ovat vuosien aikana suunnitelleet, oli hinnaltaan huikeat 900 000 euroa. Grazia Daily -julkaisu kertoo, että kyseisestä kosinnasta menee kunnia miehelle, joka halusi tyttöystävälleen unelmiensa viikonlopun.

Käsittämätön hinta selittyy esimerkiksi sillä, että mies halusi jo ennen varsinaista kosintaa yllättää tyttöystävänsä vuokraamalla rakkaalleen koko Pariisin Disneylandin.

– Vuokrasimme koko Disneylandin tälle pariskunnalle ja heidän 40 läheiselleen, jotka lennätettiin yksityiskoneella Pariisiin yllätyksenä, Amodio kertoo.


Seurue suuntasi Disneylandin ikonisen prinsessa Ruususen linnan luokse. Pian ilmoille lennähti upea ilotulitus, jolla mies toivotti tyttöystävälleen hyvää vuosipäivää.

Seurue lennähti Pariisista New Yorkiin. Mies halusi hieman testata tyttöystävänsä hermoja, ja palkkasi poliisit ”pidättämään” heidät. Amerikkalaiset poliisit laittoivat yllättäen pariskunnan rautoihin, ja selittivät hysteeriselle naiselle, etteivät he pääsisi enää maasta pois. Juuri kun naisen hätä oli suurimmillaan, pamahti Times Squaren kaikkiin mainosruutuihin jälleen miehen ”hyvää vuosipäivää” toivotus.

Varsinainen kosinta tapahtui kuitenkin vasta Kanadan ja Yhdysvaltojen rajalla ylellisessä juhlapaikassa, jonka ikkunoista oli upea näkymä Niagaran vesiputouksille. Tyttöystävä asteli kynttilöiden täyttämään huoneeseen, jossa ruusun terälehdet muodostivat vihdoin tärkeän kysymyksen.


Useimmiten kosinnat maksetaan miehen kukkarosta. Amodio kertoo, että moni on helpottunut siitä, että joku muu suunnittelee heille persoonallisen kosintahetken.

– Jos ollaan rehellisiä, niin eivät kaikki ole ollenkaan luovia ihmisiä. Heillä on kova tahto, mutta he eivät tiedä miten toteuttaisivat sen, Amodio kuvailee.

Amodion yritys käyttää aikaa pariskunnan taustojen selvittämiseen ja kyselee paljon taustakysymyksiä kosintaa järjestävältä osapuolelta.

Hän vertaa palvelua naisten jo vuosikausia käyttämiin hääsuunnittelijoihin, jotka loihtivat jokaisen tärkeästä päivästä mahdollisimman stressivapaan.

– Niin tärkeä kysymys on joskus stressaava tilanne. Kosintoja on nähty niin televisiossa, elokuvissa kuin tosielämässäkin valtava määrä. Ei ihme, että miehet ja naiset muuttuvat hermostuneeksi h-hetken lähestyessä.


Monet kosinnoista rikkovat jo melkein mielikuvituksen rajoja. Amodio kertoo erityisesti yhdestä mieleenpainuvasta kosinnasta, jonka hän järjesti amerikkalaiselle pariskunnalle.

Rakastunut mies halusi tehdä kunnon pilan tulevalle vaimolleen.

– He olivat lomalla Barcelonassa, ja menossa viettämään upeaa iltaa kaupungille. Pian poliisit ryntäsivät heidän hotelliinsa ja pidättivät heidät. Naisen järkytykseksi miehen taskuista löytyi pussi ”huumeita”. Huumeet olivat todellisuudessa oreganoa.

Poliisit lähtivät viemään itkevää naista ja juonen järjestänyttä miestä putkaan ja sanoivat, etteivät he tule koskaan pääsemään takaisin Amerikkaan.

– Poliisiauto vei kuitenkin pariskunnan poliisilaitoksen sijaan upean mäen huipulle, joka oli täynnä kynttilöitä ja josta oli henkeäsalpaavat maisemat. Naisen ilme oli sellainen, että se on ollut ehdottomasti hillittömin ja kummallisin kosinta, jonka olen koskaan järjestänyt.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt