Iskelmä: Aki Linnanahde esiintyi suorassa tv-lähetyksessä, vaikka vaimo oli saanut juuri aivoinfarktin – saapui studioon suoraan sairaalasta

Julkaistu:

tv-ohjelma
Aki Linnanahde kertoi Iskelmällä, että hän porhalsi tv-lähetykseen suoraan vaimonsa sairasvuoteelta.
Aki Linnanahde tunnetaan radiojuontajana, toimittajana ja kirjailijana. Hän juonsi vuosia Radio Rockin suosittua Heikelä-Linnanahde Korporaatiota ja sittemmin Radio Novalla Enbuske & Linnanahde Crew’ta sekä nykyään kanavan aamuohjelmaa.

Linnanahde on nähty myös television puolella esimerkiksi Mestareiden mestari -ohjelmassa ja Enbuske & Linnanahde Crew’n tv-versiossa. Lisäksi hän on kirjoittanut elämäkerran jääkiekkoilija Jere Karalahdesta.

Linnanahde vieraili hiljattain Radio Iskelmän haastattelussa puhumassa työstään ja kertomassa, mitkä hetket ovat painuneet erityisen hyvin hänen mieleensä.

Juontaja kertoi Satu Kotosen haastattelussa, että hän haluaa tehdä työnsä kunnialla, vaikka omassa elämässä olisikin vaikeaa. Juontaja paljasti, että hänen uransa vaikein paikka oli eräs Enbuske & Linnanahde Crew’n jakso, joka kuvatiin muutama vuosi sitten.

– Mulle henkilökohtaisesti kovin tilanne on se, kun tein Enbuske & Linnanahde Crew -nimistä talk show’ta ja sattui jakso, missä oli vieraana Duudsoneista Jukka ja Jarno, Linnanahde totesi Iskelmällä.


Tuolloin Linnanahteen vaimo oli juuri saanut aivoinfarktin ja makasi siksi sairaalassa. Linnanahde halusi kuitenkin hoitaa työnsä kunnialla ja porhalsi tekemään talk-show’n lähetystä suoraan sairaalasta.

– Vaimoni oli saanut aivoinfarktin ja tulin Meilahden sairaalasta häntä katsomasta. Kaikki oli silloin hyvin, mutta niistä tunnelmista talk show -juontajan pikkutakki päälle ja sit mennään. Se on semmosta tää työ, juontaja kertoi Kotosen haastattelussa.

Linnanahde muistaa, että jaksossa itkivät lopulta sekä vieraat että hän.

– Se jakso oli aika itkuinen. Jukka ja Jarno itki keskenään heidän toverillista veljeyttään ja mä liikutuin ehkä vähän liikaa siitä, mutta syy miksi liikutuin oli vaimoni, mitä en tietysti kertonut mihinkään.

Linnanahde myönsi Iskelmällä olevansa hyvä keskittymään hetkeen ja unohtamaan muut aisat, kun tilanne niin vaatii.

– Koen, että olen tosi herkkä ja tunteellinen ihminen, mutta pystyn sillä hetkellä kun työsuoritus on tehtävä, siirtämään sen pois, hän totesi.


Linnanahde ja hänen Jonna-vaimonsa saapuivat joulukuussa yhdessä Linnan juhliin. Juontaja kertoi kutsun olleen hänelle suuri kunnia ja illan Presidentinlinnassa sujuneen loistavasti.

Kun Linnanahde julkaisi kuvan kutsusta viime syksynä Instagram-tilillään, vitsailivat hänen seuraajansa, että miehen tanssitaito oli hurmannut presidentti Sauli Niinistön. Linnanahde nähtiin syksyllä Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa.

– Sun tanssit lumosi Saulin! Letkeää lannetta sitten linnassakin, vitsailtiin Instagramissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt