Saara Aallolta jättipaljastus brittilehdelle: pyydettiin esiintymään paluun tekevän Spice Girlsin ”viidentenä jäsenenä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Saara Aallolta jättipaljastus brittilehdelle: pyydettiin esiintymään paluun tekevän Spice Girlsin ”viidentenä jäsenenä”

Saara Aallon mukaan hänet voidaan nähdä lavalla Spice Girlsin jäsenten kanssa.

Julkaistu: 19.1.2019 4:18

Brittilehti The Sunin mukaan suomalaistähden on tarkoitus tuurata Victoria Beckhamia takavuosien suosikkibändin paluukeikoilla.

Saara Aalto kertoo brittiläisen The Sun -lehden haastattelussa, että häntä on pyydetty esiintymään tyttöbändi Spice Girlsin jäsenten rinnalla ensi kesänä, kun 1990-luvulla huippusuosion saavuttanut ryhmä aloittaa paluukiertueen kotimaassaan.

Spice Girlsin kerrottiin viime vuonna yhdistävän voimansa uudelleen tulevana kesänä, mutta ilman yhtä viidestä jäsenestään. Lavalle on kerrottu nousevan alkuperäisistä jäsenistä Emma Bunton, Geri Halliwell, Melanie Chisholm ja Melanie Brown. Victoria Beckhamin on sen sijaan kerrottu kieltäytyneen vuonna 2001 hajonneen ryhmän paluukeikoista.

Britanniassa suositussa Dancing on Ice-kisassa kilpaileva ja vuonna 2016 maan X Factor-lauluohjelmassa toiseksi sijoittunut Aalto kertoo The Sunille Chisholmin eli Melanie C:n pyytäneen häntä esiintymään ainakin osilla Spice Girlsin keikoista.

– He haluavat viidennen jäsenen mukaan kiertueelle. Olin aivan että, ”onko tämä oikea kysymys”? Tämä on hullua, Aalto sanoo The Sunin mukaan.

– Hän (Mel C) sanoi, että siellä on tilaa jollekin joka osaa oikeasti laulaa. Ajattelin vain että on uskomatona että hän sanoi niin.

Saara Aalto on aiemmin tunnustautunut Spice Girlsin suureksi faniksi ja tehnyt myös yhteistyötä sen jäsenten kanssa. Myös brittilehti kutsuu häntä ryhmän ”superfaniksi”.

– Spice Girlsillä on ollut iso vaikutus siihen, miksi olen nyt tässä. Kun 10-vuotiaana näin heidän esiintyvän telkkarissa, tajusin, että tuota minäkin haluan tehdä, ja silloin aloin säveltämään lauluja englanniksi. Heidän show't ja koreografiat tekivät myös lähtemättömän vaikutuksen, Aalto sanoi tammikuussa 2018, kun oli saanut kuulla saavansa esiintyä samassa UMK 2018-konsertissa Melanie C:n kanssa.

Konsertin jälkeen Aalto iloitsi idolinsa tapaamisesta ja julkaisi Intagram-tilillä kuvan yhdessä tämän kanssa.

The Sunin mukaan ”Ginger Spice” Geri Halliwell (nyk. Horner) olisi myös kirjoittanut kappaleen Aallon tulevalle albumille. Aallon mukaan kaksikon on tarkoitus tehdä lisää musiikillista yhteistyötä myös jatkossa. ”Baby Spice” Emma Bunton taas on kuulunut Dancing on Ice-ohjelman tuomareihin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?