Viihde

”Instagramin vihatuin mies” pisti bilepaikkansa vuokralle – kartanossa vietetty hurjia juhlia: nainen heitettiin katolta altaaseen ikävin seurauksin

Julkaistu:

Dan Bilzerianin vuokralla oleva kartano on tunnettu hulppeista tiluksista ja kohutuista juhlista.
Pokeriammattilaisena miljoonaomaisuuden luonut Dan Bilzeriania, 38, on usein tituleerattu ”Instagramin vihatuimmaksi mieheksi”. 37-vuotias Bilzerian esittelee Instagramissa 25,7 miljoonalle seuraajalleen rehvakkaasti aseita, rahaa, ökyelämää ja vähäpukeisia naisseuralaisiaan. Hän on retostellut harrastaneensa seksiä 17 eri naisen kanssa viikossa.

Nyt olisi ainutlaatuinen tilaisuus kokeilla elämää Dan Bilzerianin tavoin. Mies on nimittäin pistänyt erittäin hulppean Los Angelesin kartanonsa vuokralle.
Kartano sijaitsee huippupaikalla ikonisen ja kyseenalaista mainetta nauttineen Sunset Stripin yläpuolella. Vuokrahintakin on The Sunin mukaan kohdillaan, nimittäin Bilzerian pyytää kartanostaan vaatimattomat 34 000 euroa kuukaudessa.

Kartanossa on neljä luksuskylpyhuonetta, kolme makuuhuonetta ja lasista rakennettuja seiniä. Ulkona pääsee nauttimaan suuresta uima-altaasta ja maisemasta, joka taittaa yli Los Angelesin parhaiden näkymien.
Valitettavasti vuokraan kuuluu vain itse kartano, ei sen ylellisyyksiä tai Bilzerianin esittelemää hulppeaa elämäntyyliä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kartanon tiluksilla on vietetty toinen toistaan railakkaampia bileitä, joihin Bilzerian on järjestänyt usein liudan vähäpukeisia naisia, alkoholia ja viihdykettä. Vuokralla olevan kartanon tiluksilla tapahtui muutama vuosi sitten kesken bileiden oikeussyytteeseen johtanut onnettomuus.
Bilzerian innostui eräissä juhlissaan työntämään erään alastomista naisseuralaisistaan katolta altaaseen kohtalokkain seurauksin.

Alaston nainen lensi korkeuksista alas altaaseen vauhdilla. Koska hän ei ehtinyt varautua pudotukseen, tuli hänen jalkaansa yllättävän välikohtauksen seurauksena sairaalahoitoa vaatinut vamma. Nainen ei jättänyt asiaa sikseen, vaan haastoi Bilzerianin oikeuteen.
Mies ehti asua kartanossa vain muutaman vuoden ajan. Nyt hän vuokraa asuntoa, koska asuu itse Bel Airissa 70 miljoonaan euron arvoisessa luksusasunnossa.

Bilzerian on kerryttänyt jättimäisen omaisuutensa pelaamalla pokeria. Hänen koko omaisuutensa on arvioitu olevan huikeat 132 miljoonaa euroa.

Asuipa mies missä tahansa, hänen ruokavaliostaan pitää huolta yksityiskokki, joka valmistaa lihaksistaan tunnetulle sometähdelle terveellisiä aterioita. The Sunin mukaan hän syö aamupalaksi joka päivä kaurapuuroa ja marjoja. Miehen seuraava ateria käsittää viisi kananmunaa ja perunoita.

Bilzerian on toistuvasti herättänyt närää erityisesti naisten keskuudessa sillä, että hänen Instagram-tilillään naiset esiintyvät usein joko hyvin niukoissa asuissa tai jopa alasti. Bilzerian on esitellyt seuralaisiaan anteliaissa otoksissa peittelemättä mitään.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt