Saksalainen saippuatähti telmi vähissä vaatteissa Suomen lumihangessa: teki ikävän virheen – erittäin kivulias lopputulos - Viihde - Ilta-Sanomat

Saksalainen saippuatähti telmi vähissä vaatteissa Suomen lumihangessa: teki ikävän virheen – erittäin kivulias lopputulos

Julkaistu: 18.1.2019 15:01

Yvonne Pferrer, 24, on julkaissut Instagramissa lukuisia kuvia Suomen Lapista.

Saksalainen tv-tähti Yvonne Pferrer on liittynyt lukuisien Suomen Lapissa lomailevien maailmantähtien joukkoon.

24-vuotias Pferrer on lomaillut Lapissa jo parin viikon ajan ja tutustunut siellä perinteisiin suomalaisiin talvipuuhiin. Pferrer on telminyt lumihangessa, uinut avannossa ja yöpynyt upeissa lasi-igluissa revontulia ihastellen.

Pferrer tunnetaan kotimaassaan Köln 50667 -sarjasta. Saippuasarjaa esitetään Saksassa RTL 2 -kanavalla, ja Pferrer oli mukana siinä vuosina 2013–2016. Sittemmin hänestä on tullut kotimaassaan sometähti.

Nyt Suomessa vieraileva saksalaiskaunotar on jakanut yli 880 000 seuraajan Instagram-tilillään hulvattomia videoita toikkaroinnistaan lumessa. Hän on telminyt lumihangessa jopa pelkissä bikineissä tehden näyttäviä kärrynpyöriä ja kuperkeikkoja ja laskenut pulkalla esimerkiksi portaita.

Rämäpäinen tähti ei ole välttynyt vammoilta vauhdikkaan lomansa aikana. Eräässä kuvassaan hän esittelee ikävän näköisiä haavoja, jotka kova lumihanki on saanut aikaan.

– Lumeen hyppäämisen jälkeen, näyttelijä kirjoittaa kuvatekstissä.

Voit katsoa kuvan Pferrerin haavoista klikkaamalla kuvan oikeassa laidassa olevaa nuolta.

Kuvassa Pferrerin sääret ja polvet ovat täynnä verta valuvia viiltoja. Kuvatekstissä näyttelijä selittää, että haavat syntyivät, kun hän pomppasi varomattomasti lumihankeen, jonka pinta olikin yllättäen jäätynyt kivikovaksi.

– Joskus yksinkertaisimmatkin asiat voivat olla kivuliaita. Kun hyppäsin lumeen, viilsin jalkani. Eilen illalla satoi ja lumen pinta jäätyi ja oli ilmeisesti erittäin terävä, saksalaistähti selostaa seuraajilleen.

Pferrer kertoo Instagramissa myös ihastuneensa Lappiin ja sen mykistäviin maisemiin.

Pferrer kertoo häkeltyneensä etenkin Suomen talven kauneudesta ja koskemattomasta luonnosta, joka häntä on ympäröinyt. Hän selostaa seuraajilleen, että Suomessa on pakkasta jopa -20 astetta ja että Lapissa on tällä hetkellä kaamos.

– Yövyn kauneimmissa maisemissa, joita olen koskaan nähnyt, Pferrer kertoo Saariselältä julkaistun kuvan yhteydessä.

– Tällä hetkellä aurinko ei nouse täällä ja se sarastaa noin viisi tuntia päivässä. Kun taivas on selkeä, valo täällä on äärimmäisen kaunis. Yö voi olla niin selkeä, että näet enemmän tähtiä taivaalla kuin missään muualla ja tietenkin revontulet, hän ihastelee.

Saksalaisnäyttelijä on myös pulahtanut uimaan saunomisen lomassa. Hän kertoi hyisestä vedestä julkaisemansa kuvan yhteydessä, että suomalaisilla on tapana nauttia kylmästä saunan jälkeen.

– Kuulin, että kuuma ja kylmä vahvistavat immuunijärjestelmääsi, hän ihmettelee Instagramissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?