Viihde

Laura, 34, tavoittelee ”täydellisen virheetöntä” ulkonäköä hinnalla millä hyvänsä – ystävät pelkäävät kaunottaren kuolevan leikkauspöydälle

Julkaistu:

kauneuskirurgia
Laura sai 18-vuotissyntymäpäivälahjaksi kauneusleikkauksen, joka ajoi nuoren naisen tavoittelemaan unelmiensa ulkonäköä.
Brittiläinen Laura-Alicia Summers, 34, on muokannut ulkonäköään lukuisilla eri leikkauksilla aivan nuoresta lähtien. Innostus kauneuskirurgiaan on vaatinut valtavat määrät rahaa ja tahdonvoimaa, mutta hän ei aio lopettaa leikkauksia, ennen kuin on saavuttanut unelmiensa ulkonäön.

Laura nähdään suositussa amerikkalaisessa Botched-tosi-tv-sarjassa, jossa kirurgit Paul Nassif ja Terry Dubrow auttavat ihmisiä.

Laura laskeskelee ohjelmassa, että hänelle on tehty 16 vuoden aikana 30 kauneusoperaatiota. Hän on käynyt esimerkiksi kuudessa nenäleikkauksessa, kahdessa leukaleikkauksessa, takapuolen suurennusleikkauksessa, seitsemässä rintaleikkauksessa ja myös hänen intiimialueitaan on operoitu kaksi kertaa.
Ohjelmassa Laura myöntää, että ystävät pitävät hänen kauneusleikkauksiaan tarpeettomina ja vaarallisina, mutta nainen ei ota varoituksia kuuleviin korviinsa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Ystävieni mielestä olen vähän hullu ja heidän mielestään vaarannan henkeni. Ymmärrän heidän näkemyksensä, mutta en kuuntele heitä ja en ole lopettamassa, Laura napauttaa ohjelmassa.
Laura on kotimaassaan Britanniassa tuttu lukuisista tosi-tv-sarjoista, kuten Love Islandista ja Ex On The Beachista.

Lapsena hän sanoo kärsineensä huonosta itsetunnosta ja haaveilleensa kauneusleikkauksesta jo hyvin nuorena.

– Ennen kauneusleikkausta olin ruma. En ollut kovin fiksu, ja ajattelin, että jos minulle tehtäisi leikkauksia, niin elämäni muuttuisi paremmaksi, hän järkeilee.

Laura sai isältään 18-vuotislahjaksi ensimmäisen rintojen suurennusleikkauksensa. Isä oli vitsillä kysynyt tyttäreltään kumpi lahja olisi parempi, rinnat vai auto, ja Laura valitsi rinnat.

– Sanoin hänelle, että en voi lähteä auton kanssa baariin. En ole niin tyhmä. Valitsin siis rinnat.
Hän kuvailee ohjelmassa rintaleikkauksella olleen niin järisyttävä vaikutus hänen itsetuntoonsa, että hän halusi lisää leikkauksia.

– Olin koukussa ensimmäisestä leikkauksesta lähtien. Ajattelin, että vau, voin nukahtaa ja herätä nukutuksesta kauniina.


Laura on käyttänyt yli 400 000 euroa kauneusleikkauksiin, mutta ei ole vieläkään tyytyväinen ulkonäköönsä. Hän sanoo rahoittavansa kauneusleikkauksensa tekemällä ankarasti töitä.

– Olen tarjoilija, emännöin tilaisuuksia ja työskentelen mallina. Jos minun pitäisin kävellä kuppikakuksi pukeutuneena kadulla, niin se ei haittaisi. Teen mitä vain saadakseni rahaa kauneusleikkauksiin. Tai no, melkein mitä vain, Laura sanoo ohjelmassa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt