Saara Aalto yrittää poikkeuksellista haastetta Dancing On Ice -ohjelmassa: ”Voitteko uskoa, että teen tämän?” - Viihde - Ilta-Sanomat

Saara Aalto yrittää poikkeuksellista haastetta Dancing On Ice -ohjelmassa: ”Voitteko uskoa, että teen tämän?”

Haasteessa onnistuessaan Saara Aalto olisi ohjelman historian ensimmäinen kilpailija, joka laulaa esityksessään.

Julkaistu: 17.1.2019 22:32

Saara Aalto paljasti Twitterissä aikovansa yrittää tulevassa jaksossa laulaa ja luistella samaan aikaan.

Britanniassa pyörii tällä hetkellä erittäin suosittu tosi-tv-ohjelma Dancing on Ice, jonka avausjakso nähtiin tammikuun alussa. Kisassa nähdään myös suomalaislaulaja Saara Aalto, joka kisaa yhdessä ammattiluistelija Hamish Gamanin kanssa yhteensä 11 muuta paria vastaan.

Saara Aalto on jo kertaalleen lipunut jäille kisassa. Nyt suomalaisnainen paljastaa Twitterissä, että katsojat tulevat näkemään pian jotain ainutlaatuista.

Aalto julkaisi Twitterissä kuvan brittilehti The Sunin artikkelista, jossa Aalto kertoo aikovansa vaativan luistelukoreografian lisäksi myös laulaa esityksessään.

Aalto hehkuttaa kirjoituksessaan innoissaan tulevaa haastettaan.

– En malta odottaa, että pääsen tekemään tämän! Luistelen omassa versiossani ”Let It Go” -kappaleesta ja samalla laulan osia siitä livenä! Tämä taitaa olla ensimmäinen kerta ohjelmassa? Voitteko uskoa, että teen tämän, Aalto hehkuttaa.

Brittilehden artikkelissakin mainitaan, että Aallon suunnitelman toteutuessa hän on ensimmäinen kilpailussa, joka laulaa livenä luistelusuorituksensa aikana.

  • Voit katsoa yllä olevalta Twitter-videolta Aallon ensimmäisen esityksen ohjelmassa.

Dancing on Ice -ohjelman avausjaksossa 6. tammikuuta nähtiin Aallon lisäksi viiden muun parin esiintymisnumero. Seuraavalla viikolla loput kuusi esittivät oman numeronsa.

–  Koska Saara on syntynyt Suomessa, hän tuntee aina olonsa aina mukavaksi jäällä. On toki eri asia tanssia jäällä kuin luistella sillä, ohjelman juontaja kommentoi Aallon ensiesityksen jälkeen ohjelmassa.

Aalto ja hänen luisteluparinsa Hamish Gaman.

Britannian Dancing on Ice -ohjelmaa aletaan esittää myös Suomen tv:ssä Jim-kanavalla 13.tammikuuta. Jaksot nähdään Suomessa viikon viiveellä brittien alkuperäisesityksestä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?