Viihde

Nikki Sixxistä tulee isä 60-vuotiaana: katkaisi siemenjohtimensa jo aikoja sitten – kuvankaunis 33-vuotias vaimo on raskaana

Julkaistu:

Mötley Crüen basisti Nikki Sixx saa perheenlisäystä 33-vuotiaan vaimonsa kanssa.
Ikoninen hard rock -yhtye Mötley Crüe villitsi maailmaa 80- ja 90-luvuilla. Kasarityyliä viimeisen päälle edustanut bändi tunnettiin suurista hiteistään, villeistä bileistään ja rajusta, huumeiden täyttämästä elämäntyylistään.

Oman osansa seikkailuista on saanut myös bändin perustajajäsen, basisti Nikki Sixx. 60-vuotias rokkari nimittäin saa USA Todayn mukaan viidennen lapsensa tuoreimman puolisonsa, elokuvatuottaja Courtney Sixxin, 33, kanssa. Pari solmi avioliiton upeassa seremoniassa Beverly Hillsissä marraskuussa 2014.

Vaikka Sixxillä on aiemmista liitoistaan neljä lasta, on tuleva pienokainen pariskunnan ensimmäinen. Yhdysvaltalaismedian mukaan tilanteesta tekee hieman erikoisen se, että rokkari on käynyt 10 vuotta sitten vasektomiassa. Vasektomia tarkoittaa miehen siemenjohtimien katkaisua raskauden välttämiseksi.


Toimenpide ei tietenkään ole takuuvarma, ja vasektomia voidaan myös purkaa. Pari ei ole vahvistanut, onko rakastunut pariskunta halunnut peruuttaa toimenpiteen, vai onko pienokainen heille vain iloinen yllätys.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Toisaalta Courtney on haaveillut avoimesti pienokaisesta, joten voi hyvin olla, että Nikki on marssinut klinikalle saadakseen vielä lapsen uuden rakkautensa kanssa.

– Olemme puhuneet lapsen saamisesta siitä asti, kun menimme naimisiin. Se on ollut mielessäni ihan joka päivä, Binghamin kommentoi yhdysvaltalaismedioille.


– Kun täytin 30, vauvakuume iski toden teolla. Halusimme kuitenkin odottaa täydellistä hetkeä. Olemme niin onnellisia saadessamme pikku-Sixxin maailmaan. Meistä tulee ihan mahtavia vanhempia, Bingham iloitsi.

Sixxillä on edellisistä liitoistaan neljä lasta: Frankie-Jean Sixx, Gunner Nicholas Sixx, Storm Brieanne Sixx ja Decker Nilsson Sixx.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt