Nyt vilahti! Martina Aitolehti purjehti kameroiden eteen syvään uurretussa mekossa – halkio teki tepposet kriittisellä hetkellä - Viihde - Ilta-Sanomat

Nyt vilahti! Martina Aitolehti purjehti kameroiden eteen syvään uurretussa mekossa – halkio teki tepposet kriittisellä hetkellä

Martina Aitolehti purjehti Urheilugaalan punaiselle matolle luomuksessa, jonka katseen käntäjänä oli erittäin syvään uurrettu halkio.

Martina Aitolehden asu käänsi päitä Urheilugaalassa.­

17.1.2019 19:04

Punainen matto täyttyi upeasta pukuloistosta, kun urheilumaailman tähdet ja julkisuudesta tutut henkilöt saapuivat Hartwall Arenalla järjestettävään Urheilugaalaan.

Tv-persoona ja hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti saapui Urheilugaalaan mustassa, ilmavassa juhlapuvussa, jonka jujuna oli erittäin syvään uurrettu halkio. Halkio paljasti urheilullisen julkkiskaunottaret treenatut sääret.

Aitolehdelle kävi kuitenkin punaisella matolla pieni kömmähdys, sillä näyttävä halkio paljasti hieman enemmän kuin oli tarkoitus.

Asun reisiin asti yltänyt halkio tuotti Martina Aitolehdelle pienoisia ongelmia punaisella matolla.­

Aitolehti asetteli puvun halkiota punaisella matolla, kun halkio tulikin paljastaneeksi hänen alushousunsa. Hän ei vaikuttanut tilanteesta hätkähtävän, vaan poseerasi kameroille hyväntuulisena.

Asetuppas nyt...­

Julkkiskaunotar tuskaili Urheilugaalassa näyttävän asunsa kanssa.­

Melkein oikein...­

Kas näin! Aitolehti sai asunsa halkion aseteltua ja poseerasi kuvaajille.­

Aitolehti nähdään myöhemmin tänä vuonna Atlantin yli -sarjassa. Hän saapui joulukuussa kuukauden purjehdukselta ja kertoi IS:n haastattelussa kuvausten olleen hyvin intensiivinen kokemus.

– Purjehdus oli todella upea ja intensiivinen kokemus. Tällä hetkellä ei oikein löydy sanoja kuvailemaan sitä, hän kertoi IS:lle joulukuussa.

Ohjelman nimenmukaisesti sarjassa julkkikset purjehtivat yhdessä Atlantin valtameren yli. Reissussa Aitolehden kanssa olivat Jere Karalahti, Satu Silvo, Kari ”Kape” Aihinen ja Laura Lepistö. Matkan järjestäjänä nähtiin Joel Harkimo.

Aitolehti kertoi, ettei hän oikeastaan juuri yllättynyt mistään reissulla tapahtuneesta, sillä hän kertoi olleensa matkaan hyvin valmistautunut ja osasi ajatella, mihin oli lähdössä.

– Olenhan minä jonkin verran ollut merellä, mutta en ole ollut purjehtimassa. Mutta kyllähän Atlantin valtameri on aivan valtava lätäkkö ja esimerkiksi aallot olivat aivan huikeita, ne olivat kerrostalon kokoisia.

– Elämä merellä oli niin omanlaistansa. Siinä oli luonnon armoilla ja vain yksin omien ajatustensa kanssa. Välillä ne ajatukset olivat syvällisempiä ja välillä ihan pumpulia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?