Viihde

Nyt vilahti! Martina Aitolehti purjehti kameroiden eteen syvään uurretussa mekossa – halkio teki tepposet kriittisellä hetkellä

Julkaistu:

urheilugaala
Martina Aitolehti purjehti Urheilugaalan punaiselle matolle luomuksessa, jonka katseen käntäjänä oli erittäin syvään uurrettu halkio.
Punainen matto täyttyi upeasta pukuloistosta, kun urheilumaailman tähdet ja julkisuudesta tutut henkilöt saapuivat Hartwall Arenalla järjestettävään Urheilugaalaan.

Tv-persoona ja hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti saapui Urheilugaalaan mustassa, ilmavassa juhlapuvussa, jonka jujuna oli erittäin syvään uurrettu halkio. Halkio paljasti urheilullisen julkkiskaunottaret treenatut sääret.

Aitolehdelle kävi kuitenkin punaisella matolla pieni kömmähdys, sillä näyttävä halkio paljasti hieman enemmän kuin oli tarkoitus.


Aitolehti asetteli puvun halkiota punaisella matolla, kun halkio tulikin paljastaneeksi hänen alushousunsa. Hän ei vaikuttanut tilanteesta hätkähtävän, vaan poseerasi kameroille hyväntuulisena.


Aitolehti nähdään myöhemmin tänä vuonna Atlantin yli -sarjassa. Hän saapui joulukuussa kuukauden purjehdukselta ja kertoi IS:n haastattelussa kuvausten olleen hyvin intensiivinen kokemus.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Purjehdus oli todella upea ja intensiivinen kokemus. Tällä hetkellä ei oikein löydy sanoja kuvailemaan sitä, hän kertoi IS:lle joulukuussa.

Ohjelman nimenmukaisesti sarjassa julkkikset purjehtivat yhdessä Atlantin valtameren yli. Reissussa Aitolehden kanssa olivat Jere Karalahti, Satu Silvo, Kari ”Kape” Aihinen ja Laura Lepistö. Matkan järjestäjänä nähtiin Joel Harkimo.

Aitolehti kertoi, ettei hän oikeastaan juuri yllättynyt mistään reissulla tapahtuneesta, sillä hän kertoi olleensa matkaan hyvin valmistautunut ja osasi ajatella, mihin oli lähdössä.

– Olenhan minä jonkin verran ollut merellä, mutta en ole ollut purjehtimassa. Mutta kyllähän Atlantin valtameri on aivan valtava lätäkkö ja esimerkiksi aallot olivat aivan huikeita, ne olivat kerrostalon kokoisia.

– Elämä merellä oli niin omanlaistansa. Siinä oli luonnon armoilla ja vain yksin omien ajatustensa kanssa. Välillä ne ajatukset olivat syvällisempiä ja välillä ihan pumpulia.