Viihde

Sara Sieppi julkaisi sarjan lumoavia lomakuvia Instagramiin – totuus otosten takana olikin aivan toinen: ”Tuntui absurdilta”

Julkaistu:

Sara Sieppi kertoo blogissaan käyneensä järjestetyllä Instagram-kuvauskierroksella
Ex-missi ja juontaja Sara Sieppi kirjoittaa blogissaan, kuinka osallistui matkakumppaninsa, Miss Helsinki -kilpailun omistaja Rosanna Kuljun kanssa Instagram-tourilla.

Turistikierroksen tarkoituksena oli kiertää Balin suosituimmat Instagram-kohteet. Sieppi kertoo lystin kustantaneen kahdelta hengeltä yhteensä 65 euroa.

– Yksi päivä ja pääsisin katsomaan kaiken sen, mitä olen sieltä sohvan nurkasta Instagramin kautta ihaillut. Täydellistä, Sieppi kirjoittaa blogissaan.
Juontajakaunotar kertoi, että heitä tultiin hakemaan kierrokselle hienolla autolla. Kaksikko siirtyi ensimmäisestä kuvauskohteesta toiseen. Kuljettaja kehotti vaihtamaan välissä vaatteita ja antoi poseerausneuvoja.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Puhelin/kamera tulisi antaa miehelle, joka peilin avulla loi kuviin efektin, jonka myötä porttien eteen syntyisi yhtäkkiä ”vettä” ja se taas loisi kuvaan kauniin heijastuksen. Se oli aika hullua, koska ilman sitä, kuva ei oikeastaan olisi näyttänyt miltään. Todellisuus ei vastannut lainkaan kuvaa, Sieppi kirjoittaa Balin ”instagrammatuimmasta” paikasta.
Osa kohteista ei oikeasti edes näyttänyt samalta kuin kuvissa.

– Tämä kaikki tuntui jotenkin absurdilta, Sieppi pohtii.

Kuvauspaikkoja kertyi yhteensä viisi. Viimeisellä paikalla kaksikko oli niin uupunut, ettei jaksanut enää kiinnostua riisipelloista.
Sieppi kertoo kokemuksen avanneen hänen silmiään somemaailmasta.

– Päivä oli rankka. Saimme upeita kuvia, mutta ajatus siitä, että kävimme kohteissa pelkästään hienojen kuvien takia ja elimme jokaisen kokemuksen kameran kautta oli suoraan sanottuna aika uuvuttavaa, hän pohtii.

– Tämä oli silti silmiä avaava kokemus ja ymmärsin, että oma Instagram-elämäni onkin vielä ihan terveellä pohjalla verrattuna tähän meininkiin, mikä täällä välillä vallitsee, hän jatkoi.

Voit lukea koko julkaisun täältä.


Sieppi kertoi aiemmin, että hänen piti alun perin lähteä matkalle ex-kumppaninsa Roope Salmisen kanssa.

Lomasuunnitelmat kariutuivat, kun pari erosi. Sieppi päätti lähteä matkalle Kuljun kanssa. Lomamatkaltaan hän julkaisi blogitekstin, jossa kertoo varsin tiukoin sanankääntein, mitä hänen mielestään erossa tapahtui.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt