Rakkausvalmentaja riisuutui ilkosilleen lennolla Helsinkiin – julkaisi videon koneen vessasta: ”Rakastan nähdä itseni alasti” - Viihde - Ilta-Sanomat

Rakkausvalmentaja riisuutui ilkosilleen lennolla Helsinkiin – julkaisi videon koneen vessasta: ”Rakastan nähdä itseni alasti”

Julkaistu: 17.1.2019 15:57

Intiimi ja rakkausvalmennusta tarjoava Adina Rivers lomailee tällä hetkellä Suomen Lapissa.

Lukuisat maailmantähdet ja kansainväliset somevaikuttajat ovat lomailleet tänä talvena Suomen Lapissa. Talvimaisemista ovat nauttineet sekä Hollywood-näyttelijät ja kuninkaalliset että sometähdet ja mallit.

Nyt Lappiin on matkannut sosiaalisessa mediassa intiimi- ja rakkausvalmentajaksi julistautuvat Adina Rivers. Rivers on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvia Sallasta sekä matkalta Suomeen.

Riversin vierailusta varsin erikoisen tekee se, että hän kertoo Instagramissa riisuutuneensa alasti lentomatkalla Helsinkiin. Hän julkaisi tilillään videon, jossa hän keikistelee lentokoneen wc:ssä.

– Ihan vain tiedoksi... Minä riisuuduin tuolla Qatar Airwaysin lennolla Helsinkiin, Rivers paljastaa ja jatkaa:

– Rakastan nähdä itseni alasti eri paikoissa ympäri maailmaa tai pilvien yläpuolella.

Riversin mukaan asialla ei ole mitään tekemistä turhamaisuuden tai narsismin kanssa, vaan kertoo vartalonsa kiehtovan häntä. Hänen mukaansa on surullista, miten moni laiminlyö omaa vartaloaan ja miten huonosti ihmiset kohtelevat itseään.

– Niin kauan kuin minulla on tämä vartalo, aion juhlia sitä kaikkialla, hän julistaa.

Rivers julkaisi Instagramissa myös kuvan, jossa hän poseeraa miesystävänsä sylissä Sallan paukkupakkasissa pikkuruisessa uima-asussa. Kuvatekstissä kaunotar kehottaa ihmisiä suhtautumaan parisuhteeseensa mieluummin tapana kasvaa ihmisenä kuin välineenä tehdä itsensä onnelliseksi.

Kuvan kommenteissa Riversin seuraajat ihmettelevät, miten hän tarkenee Suomen talvimaisemissa niukassa asussaan. Rivers kertoo kommenteissa, että hänellä on tietenkin mukana myös lämpimiä talvivaatteita, sillä pakkasta on 20 astetta.

Sometähden seuraajat kyselevät myös, onko saksalaissyntyinen Rivers lomailemassa kotimaassaan tai Itävallassa. Kaunotar tarkentaa faneilleen olevansa Suomessa, lähellä Venäjän rajaa. Rivers on julkaissut aiemmin kuvia upeista paratiisimaisemista eri puolilta maailmaa.

Rivers tunnetaan sosiaalisessa mediassa ahkerana rakkauden ja seksin puolesta puhujana. Rivers valmentaa ja kannustaa ihmisiä parempaan intiimiin kanssakäymiseen parisuhteissaan sekä ottamaan kaiken ilon irti kehoistaan.

Rivers elättää itsensä järjestämällä kursseja, joiden tavoitteena on parantaa ihmisten elämää intiimiyden ja rakkauden kautta sekä tekee aiheesta YouTube-videoita. Hänen videoillaan on yli 200 miljoonaa näyttökertaa ja tilillä yli 911 000 seuraajaa.

Rivers kertoo nettisivuillaan auttaneensa tuhansia ihmisiä elämään seksuaalisempaa, terveempää ja onnellisempaa elämää kurssiensa avulla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?