Cheekin veljeä ahdistellut nainen sai syytteen vainoamisesta – äänekkääseen käytökseen jouduttiin puuttumaan oikeussalissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Cheekin veljeä ahdistellut nainen sai syytteen vainoamisesta – äänekkääseen käytökseen jouduttiin puuttumaan oikeussalissa

Rap-tähti Cheekin veli Jere Tiihonen on joutunut toistuvasti 31-vuotiaan naisen häirinnän kohteeksi.

Jere Tiihonen Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa lokakuussa.­

17.1.2019 13:33

Viime syksynä Cheekin veli, Jere Tiihonen, sai turvakseen vuoden mittaisen lähestymiskiellon, kun 31-vuotias nainen oli häirinnyt häntä monin tavoin.

Sama nainen sai torstaina Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa syytteen vainoamisesta, jonka kohteeksi urheiluhierojayrittäjä Tiihonen haastehakemuksen mukaan joutui syksyllä 2017.

Lue lisää: Cheekin veli joutui rajun häirinnän kohteeksi – 31-vuotias nainen toimitti lahjoja kotiin ja soitti ovikelloa 50 kertaa: ”Tämä on ollut ahdistavaa”

Käräjäoikeudessa osapuolet olivat paikalla ja oikeus käsitteli jutun, mutta antaa ratkaisun viikon kuluttua. Syyttäjä vaatii naiselle 60-70 päiväsakon rangaistusta.

Tällä kertaa syytetyllä oli avustaja. Oikeuden puheenjohtaja joutui muutaman kerran puuttumaan syytetyn äänekkääseen käyttäytymiseen. Viime syksynä oikeuden puheenjohtaja joutui useita kertoja keskeyttämään syytetyn puheet ja uhkasi häntä 500 euron järjestyssakolla ja muistutti, että tarvittaessa vahtimestari tulee poistamaan hänet oikeussalista.

Syytteen mukaan nainen oli toistamiseen ottanut aiheettomasti yhteyttä Jere Tiihoseen. Nainen oli tullut myös hänen asuntonsa ovelle kahdesti. Toisella kerralla hän kieltäytyi poistumasta ja jäi istumaan autoonsa asunnon ulkopuolelle.

Jere ja Jare Tiihonen Veljeni vartija -elokuvan kutsuvierasensi-illassa viime vuonna.­

Nainen oli lähettänyt sähköposteja ja tekstiviestejä Tiihoselle ja hänen tuttavilleen. Hän oli myös Facebook-yhteisössä omalla profiilillaan julkaissut asiattomia kirjoituksia Tiihosesta.

Nainen myönsi lähettäneensä viestejä, mutta kiisti vainoamisen.

Tiihonen vaati oikeudessa korvauksia syytetyltä.

Vainoamisen taustalla olevat tapahtumat tulivat esille jo viime syksyn lähestymiskielto-oikeudenkäynnissä.

Tiihonen kertoi tuolloin kokeneensa naisen yllättävät vierailut asuntonsa ovella erityisen ikävinä, kun ne sattuivat iltamyöhäiseen hetkeen, jolloin hän oli lukemassa iltasatua 6-vuotiaalle tyttärelleen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?