Me Naiset: Janni Hussille tulvi törkeitä viestejä, kun suhde Joel Harkimon kanssa tuli ilmi – vihjailtiin olevan vain rahan perässä - Viihde - Ilta-Sanomat

Me Naiset: Janni Hussille tulvi törkeitä viestejä, kun suhde Joel Harkimon kanssa tuli ilmi – vihjailtiin olevan vain rahan perässä

Janni Hussi kertoo Me Naisissa, että ihmiset lähettivät hänelle törkeitä viestejä, kun uutiset hänen ja Joel Harkimon parisuhteesta tulivat ilmi.

Janni Hussi tunnetaan liikunta-alan moniosaajana ja tv-kasvona.­

17.1.2019 10:04

Liikunta-alan ammattilainen ja tv-tähti Janni Hussi paljasti lokakuussa seurustelevansa Hjallis Harkimon pojan, Joel Harkimon kanssa. Pari tutustui aiemmin viime vuonna sosiaalisen median kautta ja huomasi pian viihtyvänsä erittäin hyvin yhdessä ja alkoi pian seurustella.

27-vuotias Hussi ehti viihtyä sinkkuna pari vuotta ennen kuin rakkaus 29-vuotiaaseen Harkimoon leimahti. Hän erosi jääkiekkoilija Lauri Korpikosken kanssa vuonna 2016. Tuolloin hän asui Yhdysvalloissa Korpikosken uran vuoksi. Eron myötä Hussi muutti Suomeen ja joutui aloittamaan elämänsä täysin alusta.

Nyt Hussi kertoo Me Naisissa, että ero vei häneltä kaiken. Hän oli tyhjentänyt kalenterinsa töistä elääkseen Korpikosken rinnalla Yhdysvalloissa ja kun tämä halusikin erota, huomasi Hussi, ettei hänellä ollut sovittuna ainuttakaan työkeikkaa.

Töitä kuitenkin löytyi ja viime vuosina Hussi on ollut mukana monessa: hänet on nähty muun muassa Selviytyjät-sarjassa, hän on tehnyt sketstejä yhdessä Biisonimafian kanssa ja päästänyt fanit kurkistamaan elämäänsä YouTube-videoillaan.

Hussi poseerasi Miss Suomi -kisan finaalissa viime syksynä.­

Me Naisissa Hussi kertoo, että kova työtahti kostautui lopulta ja hän uupui ja sairastui paniikkihäiriöön. Väsymys konkretisoitui, kun Hussi ei muistanut enää omaa kotiosoitettaan.

– Olin koirani kanssa lenkillä ja pysähdyin porttikongin eteen kaivelemaan avaimia. Ihmettelin, kun Harri halusi jatkaa eteenpäin. Tuijotin ovea ja mietin, että enhän minä tässä asu... Vai asunko? hän kertoo Me Naisissa.

Hussi kertoo lehden haastattelussa, että uupumuksen selättämisessä ovat auttaneet yksin tehdyt lomamatkat sekä tuore parisuhde Joel Harkimon kanssa. Hussin mukaan suurin osa ihmisistä on ollut onnellisia hänen puolestaan suhteen tultua ilmi, mutta hän on myös saanut osakseen vihaa sosiaalisessa mediassa.

Seurustelu-uutisen jälkeen Hussille tulvi somessa viestejä, joissa hänen vihjailtiin olevan vain rahan perässä.

– Yksikin sanoi, ettei minulle olisi kelvannut, jos miehen sukunimi olisi ollut Römppänen, Hussi sanoo Me Naisille.

Hussin mukaan hänelle suhteessa on tärkeää se, että parin kemiat ja arvot kohtaavat ja heillä on samanlainen huumorintaju ja tavoitteet.

– Noilla asioilla ei ole mitään tekemistä sukunimen kanssa, hän näpäyttää.

Joel Harkimo on tullut tutuksi Atlantin yli- ja Diili-sarjoista.­

Hussi kertoi IS:lle aiemmin, että eläinrakas kaksikko alkoi alunperin juttelemaan sosiaalisessa mediassa koirista ja lähti pian moottoripyöräajelulle. Hussi ei odottanut löytävänsä rakkautta, mutta Harkimo veikin häneltä jalat alta.

– Ihastuin hänessä kokonaisuuteen. Minulla ei ollut sen kummempia odotuksia, koska olin ajatellut, että rakkaus tulee kun tulee, Hussi kertoi lokakuussa IS:lle.

– Katselemme nyt rauhassa mihin tilanne etenee, hän jatkoi.

Janni Hussi nähtiin mukana Selviytyjät Suomi -sarjan edellisellä tuotantokaudella. Hän selvisi kisassa aina finaaliin saakka.­

Joulukuussa tuore pariskunta lomaili Floridan auringon alla. He nauttivat matkallaan valkeista hiekkarannoista ja turkoosista merestä, treenasivat, ajelivat moottoripyörällä ja siemailivat drinkkejä. Pari julkaisi matkaltaan lukuisia kuvia Instagramissa.

Joel Harkimo nähtiin syksyllä paluun tehneessä Diili-sarja yhdessä isänsä Hjallis Harkimon kanssa. Tänä vuonna hänet puolestaan nähdään Atlantin yli -ohjelmassa, jossa hän johdattaa Suomalaiset julkkikset purjeveneellä Atlantin valtameren ylitse.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?