Viihde

Me Naiset: Hanna Sumari rakastui toiseen mieheen ollessaan naimisissa – eteen ilmestyi mystinen merkki tulevasta: ”Ihan foliohattutarina”

Julkaistu:

rakkaus
Hanna Sumari rakastui palavasti ollessaan vielä naimisissa.
Toimittaja ja juontaja Hanna Sumari on ollut naimisissa puolisonsa Jarin kanssa reilut 23 vuotta. Parilla on aikuinen Katri-tytär ja lisäksi Sumarilla on aiemmasta liitostaan tyttäret Kirsikka ja Carolina.

Sumari kertoo tuoreessa Me Naiset -lehdessä, että kun hän tapasi Jari-puolisonsa 25 vuotta sitten, oli hän vielä naimisissa edellisen miehensä kanssa.

– Rakastuminen vei minulta ihan konkreettisesti jalat alta. Ja mikä uskomattominta, hänet näytettiin minulle, ennen kuin olin kiinnittänyt häneen mitään huomiota.

Sumarin mukaan rakkaus Jariin sai alkunsa varsin erikoisella tavalla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Tämä on ihan foliohattutarina, mutta näin Jarin kasvot näkynä ollessani nelinkontin treenisalin lattialla. Taustalla soi You are simply the best, minä nostin jalkoja vuorotellen ilmaan, ja lattiassa oli Jarin kasvot. Eihän siinä paljon järkeä ole, mutta näin se meni!

– Tajusin olevani kuolemanrakastunut ja aivan paniikissa, koska minähän olin silloin naimisissa. Puolen vuoden päästä Jari kosi minua, vaikka meillä ei ollut edes suhdetta, sillä olen ihminen, joka ei pysty elämään kaksoiselämää. Ja tässä sitä ollaan.


Sumari on kertonut IS:lle aiemmin, että Jari on häntä kahdeksan vuotta nuorempi. Sumarin mukaan ikäero näkyy parin suhteessa niin, että hänen miehensä on viisaampi.

– Ikäeron huomaa siinä, että Jari on paljon fiksumpi kuin minä – on aina ollut, Sumari sanoi viime syksynä.

Sumari tunnetaan suorasanaisista kolumneista ja blogikirjoituksista. Hän on ruotinut kirjoituksissaan sekä päivän polttavia aiheita että asioita omasta elämästään. Viime kesänä kuusikymppinen Sumari avautui blogissaan vaihdevuosista ja niiden aiheuttamista oireista.

– Vaihdevuosissa kärvistelevä nainen ei elä ihanaa elämää, vaan kärsii lukemattomista kiusallisista vaivoista, joita ovat mm. ärtyneisyys, masennus, ilottomuus, itkuisuus, saamattomuus, aloitekyvyttömyys ja loputon huonosti nukutuista öistä johtuva väsymys, hän kirjoitti.
Sumari kuvaili myös eläneensä ”tulisessa helvetissä” vaihdevuosien aiheuttamien fyysisten vaivojen vuoksi.

– Seksielämä on mahdotonta muualla kuin mielikuvituksissa, nainen täräytti.