Ohjaaja Jalmari Helander paljastaa totuuden Samuel L. Jacksonin kanssa työskentelystä – Hollywood-tähti iski tiskiin pöyristyttäviä toiveita - Viihde - Ilta-Sanomat

Ohjaaja Jalmari Helander paljastaa totuuden Samuel L. Jacksonin kanssa työskentelystä – Hollywood-tähti iski tiskiin pöyristyttäviä toiveita

Elokuvaohjaajat AJ Annila ja Jalmari Helander saapuivat juhlistamaan Iron Sky The Coming Race -elokuvaa.

16.1.2019 18:46

Jo vuosia tekeillä ollut tieteisseikkailu Iron Sky The Coming Race saa viimein ensi-iltansa keskiviikkona 16. tammikuuta. Helsingin Tennispalatsin punaiselle matolle saapuivat myös suomalaiset elokuvaohjaajat AJ Annila ja Jalmari Helander.

Maailmantähtien kanssa työskennelleet ohjaajat ovat ehtineet kokea urallaan monenlaista.

  • Voit katsoa miesten haastattelun yllä olevalta videolta.

Helander, 42, muisteli yhteistyötään yhdysvaltalaisen näyttelijätähden Samuel L. Jacksonin kanssa. Jackson näytteli Helanderin ohjaamassa elokuvassa Big Game (2014).

Jalmari Helander ja AJ Annila saapuivat Iron Sky The Coming Race -elokuvan ensi-iltaan.­

Helander myöntää, että maailmantähdillä on joskus varsin erikoisia toiveita ja vaatimuksia.

– Sanotaan, että Samuel L . Jacksonin kanssa työskentely oli varsin erikoista puuhaa. Kaikenlaisia tarpeita oli ja niitä pitää kunnioittaa. Ei sitä oikein meikäläisen natsoilla voi sanoa, että haista v*ttu, Helander toteaa suorasanaisesti.

– En lähde yksityiskohtia kertomaan, mutta hän osasi tehdä tiettäväksi, että hän oli tärkeä henkilö. Siitä tulee aina tietysti mielenkiintoisia tilanteita, Helander kuvailee.

Samuel L. Jackson on menestynyt Hollywood-tähti.­

Annila kertoi, ettei hänellä ole vastaavia kokemuksia.

– Mulla ei ole näin ikäviä kokemuksia, vaan ennemminkin positiivisia kokemuksia. Se on ihan samanlaista kuin suomalaistenkin näyttelijöiden kanssa. Näyttelijä joka tulee sielullaan mukaan juttuun, on valmis kävelemään aika monta kilometriä, jotta lopputulos saadaan aikaiseksi.

Big Game -elokuvan tuottaja Petri Jokiranta kertoi Radio Rockille 2015, että Samuel L. Jacksonin ”raiderissa” oli monenlaisia erikoistoiveita.

– Samuel L. Jackson on ammattilainen, kun kamera käy. Mutta hän on sen luokan artisti, että sieltä tuli meille raiderit ja systeemit. Hänen raiderissaan oli takkaa, vegaanikokkia ja satelliittiyhteys, jotta hän pystyi katsomaan amerikkalaista jalkapalloa. Lisäksi hänellä oli mukana oma puvustaja ja henkilökohtainen avustaja eli ylöspito oli aika isoa, elokuvan tuottaja Petri Jokiranta kertoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?