Caitlyn Jenner iski luun kurkkuun vanhoja kuvia jakaneille julkkiksille – muodonmuutos täysin omaa luokkaansa: ”Kukaan ei voi ylittää tätä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Caitlyn Jenner iski luun kurkkuun vanhoja kuvia jakaneille julkkiksille – muodonmuutos täysin omaa luokkaansa: ”Kukaan ei voi ylittää tätä”

Tosi-tv-tähti ja entinen huippu-urheilija Caitlyn Jenner julkaisi Instagramissa 10 vuotta vanhan kuvan itsestään.

Caitlyn Jennerin julkaisema kuva sai monen muun somehaastekuvat kalpenemaan.­

16.1.2019 16:56

Sosiaalinen media on viime päivinä kymmenen vuotta vanhoista valokuvista. Ihmiset ympäri maailmaa ovat julkaisset kuviaan kymmenen vuoden takaa ja esitelleet muutostaan vuosien varrella.

Myös lukuisat julkkikset ovat ottaneet osaa somehaasteeseen ja julkaisseet nostalgisia kuvia vuosien takaa. Potreteissa moni tähti on näyttänyt varsin erilaiselta kuin nykypäivänä, mutta yksi muodonmuutos on monen mielestä ollut ylitse muiden.

Entinen olympiaurheilija ja tosi-tv-tähti Caitlyn Jenner julkaisi Instagram-tilillään tiistaina oman kuvansa osana somehaastetta. Jenner oli muutama vuosi sitten runsaasti julkisuudessa korjattuaan sukupuolensa. Aiemmin Bruce Jennerina tunnettu Caitlyn vaihtoi prosessin yhteydessä nimensä ja nykyään hänet tunnetaan naisena.

10 vuotta sitten otetussa kuvassaan Jenner poseeraa kuitenkin vielä miehenä.

– Ole aito itsellesi, Jenner toteaa kuvansa yhteydessä.

69-vuotiaan Jennerin seuraajat kehuvat hänen kuvansa olevan yksi somehaasteen dramaattisimmista muodonmuutoksista. Kuvaan kertyi nopeasti tuhansia kommentteja ja satojatuhansia tykkäyksiä.

– Ja tässä on voittaja, julistaa eräs kommentoija.

– Tämä saa muiden muodonmuutokset näyttämään täysin typeriltä, komppaa toinen.

– Paras 10 vuoden takainen kuva, jonka olen nähnyt tähän mennessä, jatkaa kolmas saaden tukea muilta Jennerin seuraajilta:

– Kukaan ei voi ylittää tätä.

– Vau tässä on todella muutosta.

– Tämä voitti kaiken.

Jenner puhui julkisuudessa erittäin avoimesti sukupuolenkorjauksestaan. Hän kertoi huhtikuussa 2015 Diane Sawyerin haastattelussa tunteneensa itsensä naiseksi jo pitkään. Myöhemmin hän poseerasi Vanity Fair -lehden kannessa naisena ja kävi läpi sukupuolenkorjausleikkauksen. Jenner kuvaili elämäkerrassaan leikkauksen olleen menestys ja tuntevansa itsensä sen jälkeen mahtavaksi ja vapautetuksi.

Jenner kertoi elämästään transnaisena myös tosi-tv-sarjassa I Am Cait.

Jenner kuvattuna aiemmin tammikuussa.­

Jenner tunnetaan paitsi olympiakultaa voittaneena 10-ottelijana, myös tosi-tv-tähtenä ja Kardashianien perheenjäsenenä. Hän oli vuoteen 2015 naimisissa Kris Kardashianin kanssa ja on Kylie ja Kendall Jennerin isä. Jenner on nähty Kardashianit-tosi-tv-sarjassa, joka seurasi hänen perhe-elämäänsä vuosien ajan.

Jenner poseerasi vuonna 2012 yhdesäs ex-puolisonsa Kris Kardashianin kanssa. Tuolloin hänet tunnettiin vielä nimellä Bruce.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?