Viihde

Kansainvälinen superjulkkis Suomessa! Esittelee tv-kameroille suomalaisia talvipuuhia: ”Näyttääpä hauskalta”

Julkaistu:

lappi
Mallin ja tv-juontajan töiden lisäksi Rola on tehnyt itseään tunnetuksi myös näyttelijänä ja laulajana.
Yksi Japanin tunnetuimmista julkisuuden henkilöistä, 28-vuotias malli ja tv-tähti Rola, on käynyt ihastelemassa monen muun kansainvälisen julkimon tavoin Suomen Lapin taikaa.

Rola julkaisi tammikuun puolivälissä sarjan tunnelmallisia kuvia Lapista, joissa hän muun muassa tutustuu rekikoirien työskentelyyn ja veden hakemiseen avannosta.
Naisen Instagram-päivityksen mukaan matkan tarkoituksena oli japanilaisen tv-ohjelman tekeminen. Suomalaiset karvaturrit vaikuttavat sulattaneen mallikaunottaren sydämen.

– Koirat ovat kuten me. Heidän silmissään, sydämissään ja sieluissaan on niin paljon puhtautta, Rola kirjoittaa Instagramissa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Huippumalli pukeutui tv-ohjelman kuvauksia varten sään mukaisesti siniseen toppatakkiin ja hohtaviin housuihin.

– Tuo lumiasu on aivan huikea, joku ihailee kuvan kommenteissa.

– Näyttääpä hauskalta, sanoo toinen.
Yhtenä Japanin suurimmista sometähdistä tunnetulla Rolalla on Instagramissa jopa 5,3 miljoonaa seuraajaa.

Instagram-kuviensa perusteella Rola vieraili Lapin matkansa yhteydessä Muotkatunturin erämaassa. Ilta-Sanomat vieraili samoissa maisemissa viime talvena.

Mallin ja tv-juontajan töiden lisäksi Rola on tehnyt itseään tunnetuksi myös näyttelijänä ja laulajana. Kansainvälinen tähti on tuttu näky myös Hollywoodin punaiselta matolta.

Rolan mallinura sai alkunsa, kun hänet bongattiin kävelemästä Tokion kadulla. Sen jälkeen kaunotar on poseerannut monissa maailman suurimmissa muotijulkaisuissa.

Japanissa syntynyt Rola asui osan lapsuudestaan Bangladeshissa, mistä hänen isänsä on kotoisin. Hänen äitinsä on puoliksi japanilainen ja puoliksi venäläinen.

  • Alla olevalla videolla koirasusien omistaja Tinja Myllykangas esittelee elämäänsä keskellä upeaa Lapin erämaata.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt