Viihde

Tunnistaisitko? Katie Price julkaisi luomukuvan vuosien takaa – tältä kohukaunotar näytti ennen kauneusleikkauksia: ”Mitä tapahtui?”

Julkaistu:

Entinen glamourmalli Katie Price poseeraa nuoruuskuvassaan hyvin erilaisen näköisenä kuin nykyään.
Glamourmallina uraa tehnyt Katie Price, 40, on ollut viime aikoina paljon julkisuudessa. Talousvaikeuksiin ajautunut julkkiskaunotar on brittilehtien tietojen mukaan satojen tuhansien veloissa, mutta jatkanut silti törsäämistä. Pricen tiedetään tuhlaavan sievoisia summia esimerkiksi kauneusoperaatoihin, joita Price myös dokumentoi ahkerasti Instagramissaan.

Price julkaisi Instagramissa nostalgisen kuvan 23 vuoden takaa, joka on saanut fanit haukkomaan henkeään. Kuvassa mallinuraansa vasta aloitellut 17-vuotias Price poseeraa bikineissä.

– Sweet 17. Miss natural, Price kirjoittaa.
Kuva on otettu ennen kuin Price aloitti kehonsa muokkaamisen plastiikkakirurgin avulla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Fanit ovat ihmetelleet Instagramissa, miksi luonnonkaunis Price on halunnut muuttaa ulkonäköään niin radikaalisti.

– Näytit ennen niin paljon paremmalta.

– En voi sanoa, että lapsesi näyttäisivät sinulta. Mielestäni he ovat näyttäneet äidiltäsi, mutta nyt kun olen nähnyt miltä oikeasti näytät, niin huomaan yhdennäköisyyden.

– Kuinka kaunis olitkaan nuorena, faniut ihastelevat.

– Mitä tapahtui? Olit niin nätti ennen.

– Tyrmäävä. Täydellisyyttä ei kannattaisi lähteä muuttelemaan.

Price ei ole salaillut kauneusleikkauksiaan ja hän on myöntänyt, etteivät ne kaikki ole olleet kovinkaan onnistuneita.

– Ihmiset menevät kauneusleikkauksiin näyttääkseen minulta, vaikka oma kauneusleikkaukseni meni pieleen, Price on ihmetellyt haastatteluissa.


Pricelle on tehty esimerkiksi kahdeksan rintaleikkausta, nenäleikkaus ja rasvaimu. Hän on myös käynyt leikkauksissa, joissa hänen poskensa on kohotettu ja leukaa muotoiltu. Lisäksi hänen kerrotaan käyttävän säännöllisesti myös Botoxia ja huulitäytteitä sekä hänen hampaisiinsa on tehty erilaisia toimenpiteitä.


Tosi-tv-tähden elämä on kulkenut alamäkeä viimeisten kuukausien ajan ja hänellä on ollut esimerkiksi suuria taloudellisia huolia. Aiemmin on kerrottu, että Price olisi törsännyt noin 50 miljoonan euron omaisuutensa lähes kokonaan.


Price on vaikeuksien keskellä yrittänyt epätoivoisesti keksiä uusia tapoja ansaita rahaa ja jatkaa ylellistä elämäänsä. Tv-persoonana tunnettu julkkiskaunotar jäi elokuussa kiinni lavastamistaan suutelukuvista, joilla hän tienasi rahaa. Kyseessä ei suinkaan ollut ensimmäinen kerta, kun tv-persoona jäi kiinni vastaavanlaisesta tempusta.


Viiden lapsen äitiä on julkisesti kritisoitu myös muun muassa siitä, että hän on jättänyt lapsensa kotiin ja lähtenyt juhlimaan lomakohteisiin ympäri maailmaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt