Muistatko, mistä Kim Kardashian tuli alunperin julkisuuteen? Kurvikaunotar aikoo kertoa lapsilleen totuuden seksivideostaan

Kim Kardashian ponnahti julkisuuteen vuonna 2007, kun hänen ja entisen miesystävän seksivideo päätyi julkisuuteen. Nykyään Kim on yksi maailman tunnetuimmista julkkiksista.

Kim Kardashian on ollut julkisuudessa jo yli 10 vuotta.

Kim Kardashian teki vuonna 2003 kuuluisan seksivideon hip hop -tähti Ray J:n kanssa. Tuolloin Kim ei ollut vielä koko maailman tuntema julkkiskaunotar.

Video nousi kohun kohteeksi vuonna 2007, jolloin Kimin nimi alkoi jo olla kaikkien huulilla. Hänet tunnettiin silloin seurapiirikaunotar Paris Hiltonin parhaana kaverina.

Nykyään Kim on yksi maailman tunnetuimmista julkkiksista, mutta seksivideo kummittelee edelleen Kimin elämässä.

Tosi-tv-kaunotar vieraili juontaja Andy Cohenin juontamassa talk show’ssa ja kertoi, minkä asian menneisyydestään hän joutuisi tulevaisuudessa selittämään lapsilleen.

– En tiedä vielä, miten kertoisin asiasta heille, kolmen lapsen äiti pohti ohjelmassa

– Minulla on siitä idea ja aion olla heille täysin rehellinen. Muuta en voi olla, hän sanoi.

Kim Kardashian ja hänen miehensä Kanye West kuvattuna punaisella matolla.

Kim ja hänen miehensä Kanye West odottavat parhaillaan neljättä lastaan sijaissynnyttäjän avulla. Parilla on ennestään 5-vuotias tytär North, 3-vuotias poika Saint ja vuoden vanha tytär Chicago.

Kim Kardashianilla on Instagramissa uskomattomat 125 miljoonaa seuraajaa. Kardashianien perheen elämää on seurattu tiiviisti myös tv:ssä jo vuosikausien ajan. Kim onkin kertonut vanhimman lapsensa Northin alkavan olla siinä iässä, että äidin ympärillä pyörivät valokuvaajat ja fanit kummastuttavat lasta.

– Äiti, miksi olet kuuluisa? Kim muisteli syksyllä radiohaastattelussa North-tyttärensä kysyneen.

– Ajattelin, että okei, minun on selitettävä tämä. Sanoin, että meillä on tv-sarja. North sanoi että aijaa.

Kim on kertonut haastatteluissa perheen arjen olevan julkisuudesta huolimatta hyvin tavallista.

– Kotona en ole julkkis. Lapseni eivät tiedä mistä on kyse. Vietän suurimman osan ajastani kotona, hän on kertonut.

Tältä Kim näytti vuonna 2007. Hän tuli alunperin julkisuuteen Paris Hiltonin ystävänä. Seksivideon jälkeen Kimistä tuli kuitenkin superjulkkis.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?