Viihde

Suosikkikoomikko julkaisi uskomattoman kuvaparin painonpudotuksestaan – ei ole enää tunnistaa entiseksi

Julkaistu:

laihdutus
Ohjaajana ja tuottajanakin tunnettu Kevin Smith pudotti 10 vuoden aikana liki 60 kiloa.
Sosiaalisessa mediassa on viime päivinä levinnyt kulovalkean tavoin leikkimielinen haaste, jossa ihmisiä kannustetaan julkaisemaan ensimmäinen ja viimeisin Facebookin profiilikuvansa.

Myös monet julkisuuden henkilöt ovat innostuneet julkaisemaan vanhoja otoksiaan sosiaalisen median kanavissa. Siinä missä jotkut eivät näytä vanhentuneen päivääkään, yhdysvaltalaista koomikkoa Kevin Smithiä, 48, ei ole tunnistaa samaksi ihmiseksi.

Mies julkaisi maanantaina Instagramissa suorastaan ällistyttävän kuvaparin. Vasemman puoleinen kuva on otettu vuonna 2009, oikeanpuoleinen tänä vuonna. Kuvista näkyy, että Smith on onnistunut 10 vuoden aikana pudottamaan rutkasti painoa.
Smithin julkaisu on kerännyt alleen pitkän liudan ihailevia huokailuja ja kannustavia kommentteja. Moni intoutui kuvan avulla kertomaan myös omista terveyteen liittyvistä elämänmuutoksistaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Mikä upea muodonmuutos!

– Huikeaa työtä Kevin! Olen todella iloinen uusista elämäntavoistasi ja siitä, että tulet olemaan kanssamme vielä monta vuotta.

– Olit aina komea, mutta nyt näytät myös terveeltä.

– Kevin, sinä voitit tämän haasteen. Näytät upealta.

Miehen julkaisusta on tykätty yli 137 000 kertaa.
Kevin Smith kertoi viime syksynä pudottaneensa jopa 23 kiloa kuudessa kuukaudessa. Hän vaihtoi terveempiin elämäntapoihin lääkärin kehotuksesta sen jälkeen, kun oli saanut sydänkohtauksen vain 47-vuotiaana.

Kymmenen vuoden aikana painoa on tippunut jopa 56 kiloa. Smith kertoo Instagramissa painaneensa enimmillään jopa 150 kiloa.

– En ole ollut näin kevyt sitten lukioaikojen, mies iloitsi viime elokuussa.

Julkaisussaan Smith painottaa, ettei hän saavuttanut mittavia tuloksia laihdutuskuurilla, vaan kokonaisvaltaisella elämäntapamuutoksella, johon kuuluu entistä huomattavasti enemmän kasvipohjaista ravintoa.


Kevin Smith tunnetaan menestyneenä Hollywood-ohjaajana ja tuottajana, joka on myös tehnyt näyttelijän töitä. Hän on erikoistunut huumoriin ja komedioihin.

Hän ohjasi muun muassa Zack ja Miri puuhaa pornoo -komediapläjäyksen, joka pyöri elokuvateattereissa vuonna 2008. Näyttelijän roolissa hänet on tavattu muun muassa Scream 3 ja Die Hard 4.0 -elokuvissa, sekä Kova laki ja Joey -tv-sarjoissa.

Smithin ensimmäinen elokuva oli pienellä budjetilla tehtailtu Tiskirotat, joka voitti saman tien useampia elokuva-alan palkintoja. Mustavalkoinen klassikkoelokuva on sittemmin saanut myös jatko-osia.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt