Viihde

Jersey Shore -tähti vankilaan veropetoksesta – salasi hittisarjasta saadun miljoonaomaisuuden

Julkaistu:

vankeusrangaistus
Mike ”The Situation” Sorrentino asteli tiistaina vankilaan. Mies pysyy telkien takana seuraavat 8 kuukautta.
MTV:n vuosina 2009–2012 pyörinyt biletyssarja Jersey Shore jakoi vahvasti mielipiteitä, mutta teki sarjaan osallistuneista nuorista hetkessä viihdemaailman tähtiä.

Yksi sarjan alkuperäisistä tähdistä joutuu nyt maksamaansa velkaansa yhteiskunnalle istumalla vankilassa, sillä Mike ”The Situation” Sorrentino asteli People-lehden mukaan tiistaina telkien taakse.

Syytteiden mukaan Sorrentino ja hänen veljensä Marc olivat jättäneet maksamatta veroja liki 8 miljoonan euron arvosta vuosina 2010–2012.

Sorrentino sai kahdeksan kuukauden vankeustuomion, ja nyt mies on astunut telkien taakse. 36-vuotias Sorrentino istuu tuomionsa Feredal Correctional Institution -miesvankilassa New Yorkissa.
Mies julkaisi Twitterissä muutama päivä sitten kuvan, jossa luki kohtalokkaasti ”ja nyt viekää minut vankilaan”.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Paluu on aina hienompi kuin takaisku, Sorrentino lupasi kuvan yhteydessä.

Veropetos tapahtui vuosina 2010–2012, jolloin Jersey Shore nosti miehen kuuluisuuteen ja kerrytti hänen tilipussiaan huomattavia määriä. Syyttäjien mukaan Sorrentino ja hänen veljensä piilottelivat miljoonia, joita mies tienasi tosi-tv-sarjasta.

Veljeksille luettiin syytteet veronkierrosta ja kirjanpidon väärentämisestä huhtikuussa 2017. Sorrentino myönsi syyllisyytensä veronkiertoon tammikuussa 2018.


Sorrentinolle määrättiin vankeusrangaistuksen jälkeen kahden vuoden mittainen valvonta-aika, jolloin hän on erityistarkkailun alla. Lisäksi hän joutuu suorittamaan 500 tuntia yhdyskuntapalvelua ja maksamaan mittavat sakot.

Sen sijaan Sorrentinon veli joutuu kuluttamaan vankilan penkkejä huomattavasti pidemmän ajan, sillä hänet tuomittiin telkien taakse kahdeksi vuodeksi.

Sorrentino valmistautui vankila-aikaansa järjestämällä yksityiselämänsä viimeisen päälle.
Mies asteli alttarille unelmahäissään kouluaikaisen ihastuksensa Lauren Pescen kanssa marraskuussa 2018.

– Hän odottaa tuomionsa suorittamista, jotta voi palata takaisin kotiin Laurenin, ystäviensä ja perheensä luokse, Sorrentinon edustaja vakuutti People-lehdelle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt