Viihde

Bloggaaja Diana, 28, matkustaa ympäri maailmaa alastomana – vaeltelee tropiikissa ilman rihman kiertämää: ”Antaa vapauden tunteen”

Julkaistu:

bloggaaja
Kroatiasta kotoisin oleva Diana haluaa esimerkillään näyttää, millaista nudismi on elämäntyylinä.
28-vuotiaan Dianan lomakuvat ovat lähteneet leviämään sosiaalisessa mediassa vauhdilla. Naturist Girl -nimellä sosiaalisessa mediassa esiintyvä nuori nainen ylläpitää suosittua matkablogia, jossa hän kertoo matkoistaan ja elämäntyylistään. Naturist Girl, oikealta nimeltään Diana, kuvailee innostuneensa nudismista vuonna 2012 ja löytäneen siitä kutsumuksensa.

– Rakastuin nudismiin heti siitä hetkestä, kun aurinko kosketti alastonta vartaloani. Siitä lähtien olen nauttinut tästä elämäntyylistä ja vapaudesta, jota nudismi antaa minulle, hän kirjoittaa blogissaan.
Kroatiasta kotoisin oleva vaaleaverikkö kertoo Daily Starin haastattelussa ihmisten suhtautuvan häneen yleensä hyvin ystävällisesti, eikä hän ole joutunut ongelmiin käyskennellessään alastomana ympäri maailmaa.

– Tavoitteenani on tuoda esille naturismia ja nudismia. Sitä puhdasta vapauden ja yhteenkuuluvuuden tunnetta luonnon kanssa, hän sanoo Daily Starin haastattelussa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Diana jakaa sosiaalisessa mediassa kuvia matkoiltaan ympäri maailman. Kuvissa hänet nähdään muun muassa uimassa, kävelyllä rannalla ja metsällä.

– Rakastan olla alasti luonnossa niin paljon kuin mahdollista. Se antaa minulle tunteen vapaudesta, hän iloitsee.
Diana on kertonut haastatteluissa omistaneen elämänsä matkustelulle ja nudismille. Hän on kertonut olevansa onnellinen siitä, että ihmiset ovat kiinnostuneita hänen elämäntyylistään.

– Olen onnellinen, että nudismi kiinnostaa ihmisiä. Aion jatkaa aiheesta bloggaamista ja aion jatkossakin jakaa alastomia hetkiä matkoilta ja normaalista arjestaan.

Hän on kuvaillut haastatteluissa, että matkakohteet vaihtelevat vuodenaikojen mukaan, sillä talvella uiminen Euroopassa on mahdotonta.

– Syksyllä ja talvella matkustan trooppisille rannoille, kun Euroopassa on liian kylmä alaston uinnille.

Viime aikoina hän onkin ilahduttanut 53 000 Intagram-seuraajaansa Thaimaassa ja Kroatiassa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt