Missikisoista tuttu fitnesstähti on raskaana! Avautuu blogissaan äitiyteen liittyvästä kipeästä aiheesta - Viihde - Ilta-Sanomat

Missikisoista tuttu fitnesstähti on raskaana! Avautuu blogissaan äitiyteen liittyvästä kipeästä aiheesta

Missifinaalin jälkeen Susanna Mustajärvi keskittyi liikuntaan ja hyvinvointiin.

Susanna Mustajärvi valittiin Miss Suomi -kilpailun ensimmäiseksi perintöprinsessaksi vuonna 2008.­

15.1.2019 16:00

Vuoden 2008 missikisoissa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi kruunattu Susanna Mustajärvi, 30, on raskaana. Missivuotensa jälkeen muun muassa fitnessurheiluun keskittynyt Mustajärvi paljasti vauvauutisen blogissaan Meidän combo.

Kirjoituksessaan Mustajärvi kertoo, miten hän päätyi vaihtamaan bloginsa urheiluaiheet äitiysjuttuihin. Kirjoituksensa päätteeksi hän tekee tunnustuksen:

– Ja jos nyt jäit vielä pohtimaan, miksi kirjoitan äitiydestä.. niin kyllä, olen raskaana!

Missifinalisti bikinikuvauksissa Viking Amorellalla vuonna 2008.­

Satu Tuomisto valittiin vuoden 2008 Miss Suomeksi. Vasemmalla toinen perintöprinsessa Jaana Taanila ja oikealla ensimmäinen perintöprinsessa Susanna Mustajärvi.­

Tuoreessa blogikirjoituksessaan Mustajärvi puhuu harvinaisen avoimesti koko mieltä pitkään hallinneensa vauvakuumeesta. Hän kertoo havainneensa vauvakuumeen ensi merkit jo yli kaksi vuotta sitten.

Nainen kertoo jopa jättäneensä fitnessuransa siitä syystä, että halusi antaa kehonsa valmistautua äitiyteen rauhassa. Mustajärven mukaan vauvakuume valtasi lopulta kaikki ajatukset ja elämä ilman vauvaa alkoi tuntua tyhjältä ja merkityksettömältä.

Myös huoli omasta hedelmällisyydestä hiipi lopulta naisen mieleen.

– Sen tietää, että tällaisessa mielentilassa kilpailuista ei tullut enää mitään. En ollut läsnä lavalla. En enää halunnut sitä, mikä oli ollut monen vuoden ajan minulle tärkeintä, hän kirjoittaa.

Susanna Mustajärvi tuli tunnetuksi vuoden 2008 Miss Suomi -kilpailuista, joissa hän sijoittui toiseksi. Kilpailun voitti tuolloin juontajana ja mallina tunnettu Satu Aarnio (os. Tuomisto). Toiseksi perintöprinsessaksi sijoittui Jaana Taanila.

Missikisojen jälkeen Mustajärvi on luonut uraa fitnessurheilun parissa ja tehnyt tiivistä yhteistyötä muun muassa fitness-julkkis Eevi Teittisen kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?