Viihde

Missikisoista tuttu fitnesstähti on raskaana! Avautuu blogissaan äitiyteen liittyvästä kipeästä aiheesta

Julkaistu:

raskaus
Missifinaalin jälkeen Susanna Mustajärvi keskittyi liikuntaan ja hyvinvointiin.
Vuoden 2008 missikisoissa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi kruunattu Susanna Mustajärvi, 30, on raskaana. Missivuotensa jälkeen muun muassa fitnessurheiluun keskittynyt Mustajärvi paljasti vauvauutisen blogissaan Meidän combo.

Kirjoituksessaan Mustajärvi kertoo, miten hän päätyi vaihtamaan bloginsa urheiluaiheet äitiysjuttuihin. Kirjoituksensa päätteeksi hän tekee tunnustuksen:

– Ja jos nyt jäit vielä pohtimaan, miksi kirjoitan äitiydestä.. niin kyllä, olen raskaana!


Tuoreessa blogikirjoituksessaan Mustajärvi puhuu harvinaisen avoimesti koko mieltä pitkään hallinneensa vauvakuumeesta. Hän kertoo havainneensa vauvakuumeen ensi merkit jo yli kaksi vuotta sitten.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Nainen kertoo jopa jättäneensä fitnessuransa siitä syystä, että halusi antaa kehonsa valmistautua äitiyteen rauhassa. Mustajärven mukaan vauvakuume valtasi lopulta kaikki ajatukset ja elämä ilman vauvaa alkoi tuntua tyhjältä ja merkityksettömältä.

Myös huoli omasta hedelmällisyydestä hiipi lopulta naisen mieleen.

– Sen tietää, että tällaisessa mielentilassa kilpailuista ei tullut enää mitään. En ollut läsnä lavalla. En enää halunnut sitä, mikä oli ollut monen vuoden ajan minulle tärkeintä, hän kirjoittaa.
Susanna Mustajärvi tuli tunnetuksi vuoden 2008 Miss Suomi -kilpailuista, joissa hän sijoittui toiseksi. Kilpailun voitti tuolloin juontajana ja mallina tunnettu Satu Aarnio (os. Tuomisto). Toiseksi perintöprinsessaksi sijoittui Jaana Taanila.

Missikisojen jälkeen Mustajärvi on luonut uraa fitnessurheilun parissa ja tehnyt tiivistä yhteistyötä muun muassa fitness-julkkis Eevi Teittisen kanssa.

Ota kantaa

Oletko kärsinyt vauvakuumeesta?

Kyllä 45% En osaa sanoa 11% En 45%
Ääniä yhteensä 4230

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt