Mika ja Marketa Häkkinen viettävät pumpulihäitä! Vaimolta herkkä kirjoitus – tällaiset olivat parin satumaiset juhlat

Julkaistu:

Mika ja Marketa Häkkinen avioituivat kaksi vuotta sitten.
Mika Häkkinen ja hänen Marketa-vaimonsa juhlistavat tänään maanantaina toista hääpäiväänsä.

Mika avioitui Marketan kanssa Monacossa siviilimenoin viikkoa ennen joulua 2015, mutta varsinaista hääjuhlaa vietettiin vasta tammikuussa Rovaniemellä.

Marketa julkaisi hääpäivän kunniaksi romanttisen otoksen parin häistä. Toista hääpäivää nimitetään Suomessa usein pumpulihäiksi.
– 14.1.2017 oli suuri päivä rakkaudellemme. Toinen hääpäivä tänään. Kiitos Jumala, että annoit minulle tämän miehen, kiitos Jumala, että sain hänen kanssaan kauniita ja terveitä lapsia. Kiitos Jumala, että pidät perheestämme huolta. Rakkaus on vahva ja voi muuttaa kaiken, Marketa kirjoittaa tunteellisessa päivityksessä.

Satuhäät Rovaniemellä

Häkkisten hulppeita häitä vietettiin tammikuun lopussa Rovaniemellä. Paikalle tunnelmallisiin talvihäihin oli kutsuttu noin 120 vierasta, jotka majoittuivat yksityiskäyttöön varatussa hotellissa. Vihkitilaisuus järjestettiin Rovaniemen kirkossa. Tilaisuuden jälkeen hääpari pääsi poroajelulle, jonka jälkeen juhlat jatkuivat yksityistilaisuudella.


Paikalla luksushäissä nähtiin muun muassa Kalle ja Riina-Maija Palander, Marcus ja Teresa Grönholm, entinen tennistähti Jarkko Nieminen puolisonsa Anu Niemisen kanssa, luistelijatähti Kiira Korpi puolisonsa Arthur Borgesin kanssa, formulatähti Valtteri Bottas ja puolisonsa Emilia Bottas, entinen huippukilpa-autoilija Harri Toivonen sekä pitkäaikainen autourheiluvaikuttaja, entinen AKK-Motorsportin hallituksen puheenjohtaja vuorineuvos Kari O. Sohlberg.


Mika Häkkinen ja Marketa Remesova menivät kihloihin keväällä 2016. Pariskunta ehti olla pitkään yhdessä ennen kihloja ja nyt takana on jo 10 yhteistä vuotta. Parilla on yhdessä kolme lasta: vuonna 2010 syntynyt tytär Ella sekä vuonna 2014 syntyneet kaksoset Lynn ja Daniel. Häkkisellä on lisäksi kaksi lasta edellistä liitostaan, vuonna 2000 syntynyt esikoispoika Hugo ja vuonna 2005 syntynyt tytär Aina.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt