Sometähdeksi noussut Veera, 22, löysi unelmiensa miehen tv-sarjasta – suhde koki yllättävän käänteen kameroiden sammuttua

Julkaistu:

love island
Tamperelainen Veera ja espoolainen Janne ovat onnellinen pari, sillä he virallistivat seurustelunsa Love Island Suomi -ohjelman jälkeen. Ohjelma teki tavallisesta yliopisto-opiskelijasta Veerasta myös sometähden.
Kaikkien aikojen ensimmäinen Love Island Suomi päättyi marraskuun lopussa. Brittiläisestä tosi-tv-formaatista Suomeen jalostettu sarja nousi fanien keskuudessa suureen suosioon, mutta jätti päätyttyään jälkeensä yhden polttavan kysymyksen: mitä ohjelmassa toisensa löytäneille pareille tapahtui, kun kamerat sammuivat Espanjan auringon alla?

Katsojien yhdeksi suosikkipariksi nousseet Veera, 22, ja Janne, 22, äänestettiin ulos juuri ennen ohjelman finaalia, mutta tyhjin käsin heidän ei tarvinnut lähteä kotiin.

Pari palasi Suomeen syvien tunteiden saattelemana ja nyt rakastuneen kuuloinen Veera vastaa puhelimeen Tampereella, jossa hän on juuri hyvästellyt pääkaupunkiseudulle palanneen Jannen.

Joskus rakkaus voi kokea takaiskun arjessa, mutta Veeran ja Jannen kohdalla tilanne on päinvastainen, sillä heidän suhteensa on muuttunut koko ajan vain parempaan suuntaan.
– Meillä menee todella kivasti. Paljon paremmin kuin kuvausten aikana. Näemme joka viikonloppu, tai aina kun pystymme, Veera iloitsee.

– Olen itsekin ihan yllättynyt, että meillä menee ulkomaailmassa paljon paremmin kuin villassa, Espoossa asuva Janne sanoo.

Pari virallisti suhteensa palattuaan Espanjasta Suomeen. Nyt heidän sosiaalisen median tilinsä ovat täynnä suloisia yhteiskuvia, ja suhde on julkistettu myös Facebookin puolella.

– Ei tämän virallisemmin varmaan voi enää olla yhdessä. Vitsailtiin ohjelmassa, että se on seurustelua vasta sitten, kun se lukee Facebookissa, niin nyt se sitten sielläkin, Veera sanoo nauruun purskahtaen.

– Janne on täydellinen poikaystävä. En tiedä miten sitä voisi paremmin kuvailla, Veera lisää nauraen.

– Veera taas on ihana ja todella huomaavainen ihminen. Hän on vaan sellainen söppänä, Janne kehuu.

Tampereella opiskeleva Veera ja Espoossa asuva Janne joutuvat kestämään toistaiseksi pitkää välimatkaa.

– Sunnuntait on todella rankkoja ja ikäviä päiviä, kun toisen pitää lähteä, Veera huokaisee ikävää äänessään.

Seuraajat lisääntyivät huikeasti

Fanit yhdistivät jo ohjelman aikana Jannen ja Veeran nimet, ja alkoivat kutsua heitä sosiaalisessa mediassa lempinimellä Vanne. Nyt pari on toteuttanut fanien hartaan toiveen ja alkanut kuvata Youtube-videoita.

– Meiltä pyydettiin niin paljon, että voisimmeko tehdä pidempiä videoita, joten mietimme, että miksikäs ei, Veera sanoo.Parin suosio on ollut sosiaalisessa mediassa kovassa nosteessa. Veeralla oli ennen Love Islandiin osallistumista alle 8 000 seuraajaa Instagramissa.

Ohjelman aikana ja sen jälkeen määrä räjähti hurjaan nousuun, ja nyt naisella on jo liki 52 000 seuraajaa.

– Olin jo vähän tottunut siihen, että joku saattaa tunnistaa, kun on ennenkin ollut somessa jonkin verran seuraajia. Nyt huomaan kuitenkin ajattelevani todella tarkkaan mitä julkaisen, Veera kertoo.

– Nyt kun on yli 50 000 seuraajaa niin alkaa miettiä kuinka moni kadulla tunnistaa ja joutuu miettimään vähän yksityisyyttä eri tavalla, hän sanoo.
Seuraajien määrän lisäksi myös seuraajien sukupuoli on Veeran mukaan kääntynyt aivan päälaelleen ohjelman myötä.

– Kohderyhmä vaihtui paljon siitä mitä se oli ennen Love Islandia. Ennen seuraajistani 75 % oli miehiä. Nyt 80 prosenttia seuraajistani on naisia, Veeran sanoo.

Suoria viestejä Veera kertoo saavansa aika paljon teini-ikäisiltä, mutta myös nuorilta aikuisilta.

– Keskustelupalstoille tai Jodeliin jos menisi katsomaan, niin varmaan negatiivisempaakin palautetta löytyisi. Haluan kuitenkin pitää positiivisen meiningin omassa elämässäni, eikä minulle ole mitään merkitystä, mitä tuntemattomat ihmiset minusta ajattelee, Veera toteaa.

Haaveissa perhe

Kuvaukset päättyivät marraskuun lopussa, ja Love Islandin asukkaat palasivat kukin oman arkensa pariin. Läheisistä väleistä huolimatta isossa joukossa kaikkiin on mahdotonta pitää koko ajan yhteyttä.

– Nyt huomaa, että porukka ei pysty pitämään yhteyttä enää ihan samalla tavalla. Villen kanssa tulee laitettua viestiä ja soiteltua, ja Auraa näen kun käyn niiden kampaamossa laittamassa kynsiä tai ripsiä. Ihan jokaiseen ei pysty läheisiä välejä pitämään, Veera sanoo.
Jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, valmistuu Veera maisteriksi vuonna 2020 Tampereen yliopistosta Venäjän kielen ja kulttuurin tutkinto-ohjelmasta. Sen jälkeen hänen ja Jannen suunnitelmille on vain taivas rajana.

– Olisi kiva mahdollisimman nopeasti muuttaa yhteen. Jommankumman täytyy tehdä se kompromissi, koska mulla on koko elämä täällä ja hänellä on koko elämä siellä.

Tulevaisuudensuunnitelmat oat vielä auki, mutta tällä hetkellä molemmilla on toiveikas olo.

– Kuvittelisin meidän muuttavan yhteen muutaman vuoden sisällä. Enkä pidä mahdottomana, että joskus kaukana tulevaisuudessa perustaisimme perheen. Nyt olemme kuitenkin vasta parikymppisiä, joten kiire ei ole minnekään, Veera sanoo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt