Yllätyskihlat! Hollywood-tähti kosi Arnold Schwarzeneggerin tytärtä – tapailleet toisiaan vain puolisen vuotta - Viihde - Ilta-Sanomat

Yllätyskihlat! Hollywood-tähti kosi Arnold Schwarzeneggerin tytärtä – tapailleet toisiaan vain puolisen vuotta

Hollywood-tähti kihlasi Iso-Arskan esikoistyttären.

Julkaistu: 14.1.2019 13:06

Huhut Chris Prattin ja Katherine Schwarzeneggerin suhteesta lähtivät liikkeelle viime kesänä.

Hollywood-tähti Chris Pratt, 39, on mennyt kihloihin Arnold Schwarzeneggerin tyttärenä tunnetun lifestyle-bloggaaja Katherine Schwarzeneggerin, 29, kanssa.

Pratt julisti kihlaonneaan sosiaalisessa mediassa kuvan kera.

– Suloinen Katherine, olen niin iloinen, että vastasit myöntävästi. En malta odottaa, että pääsen kanssasi naimisiin, rakastunut mies kirjoittaa Instagram-kuvan yhteydessä.

Kihlatun sormessa komeilee suuri timanttisormus.

Parin välille on roihahtanut oikea salamarakkaus, sillä heidän tiedetään seurustelleen vasta reilun puolen vuoden ajan. Daily Mailin mukaan pariskunta on mitä ilmeisemmin myös muuttamassa yhteen, sillä uteliaat silmäparit bongasivat Katherinen muuttopuuhien keskeltä viime lauantaina Santa Monicassa Kaliforniassa.

Chris Pratt oli pitkään naimisissa näyttelijä Anna Farisin kanssa. Pari erosi elokuussa 2017 yhdeksän avioliittovuoden jälkeen. Joulukuussa 2017 vireille laitettu avioero astui voimaan lokakuussa 2018.

Ex-parilla on viisivuotias poika nimeltään Jack. Prattin ja Farisin ero kohautti viihdemaailmaa, sillä heitä pidettiin yhtenä Hollywoodin onnellisimmista pareista. Ex-pari oli tunnettu siitä, että he kommentoivat suhdettaan hauskoin ja rakastavin sanankääntein haastatteluissa. He usein myös hulluttelivat keskenään ja jakoivat hellyydenosoituksia punaisella matolla kuvaajista välittämättä.

Chris Pratt ja Anna Faris erosivat pitkän liiton jälkeen vuonna 2017. Kuva on otettu jouluna 2012.

Faris ja Pratt tunnettiin Hollywoodissa söpöilystään.

People-lehden mukaan Anna Faris on seurustellut ainakin viime lokakuusta saakka kuvaaja Michael Barrettin kanssa.

– Avioero on syvältä. Meillä on kuitenkin upea lapsi, jolla on kaksi vanhempaa, jotka rakastavat häntä todella paljon, Pratt on kommentoinut eroaan Entertainment Weekly -lehdelle.

Hän myös kertoi, kuinka hän ja Faris yrittivät suhtautua uuteen tilanteeseen tuolloin.

– Yritämme löytää keinoja navigoida tässä tilanteessa siten, että pysymme edelleen ystävinä ja olemme mukavia toisillemme. Tämä ei ole ideaali tilanne, mutta luulen, että meistä molemmat voivat itse asiassa nyt paremmin.

Arnold Schwarzenegger ja Maria Shriver vuonna 2003.

Katherine Schwarzenegger on Arnold Schwarzeneggerin ja toimittaja Maria Shriverin neljästä lapsesta vanhin. Katherinen vanhemmat olivat naimisissa vuosina 1989-2011. Julkisuudessa esitettyjen tietojen mukaan avioliitto päättyi, kun Shriverille selvisi, että hänen miehellään oli 14-vuotias poika perheen entisen taloudenhoitajan kanssa.

Kohta kolmekymppinen Katherine on Arnold Schwarzeneggerin esikoinen.

Katherine Schwarzenegger tunnetaan aktiivisena bloggaajana ja somepersoonana, joka jakaa seuraajilleen palasia elämästään muun muassa suositulla Instagram-sivullaan. Naisella on Instagramissa liki puoli miljoonaa seuraajaa.

Chris Pratt puolestaan tunnetaan maineikkaana näyttelijänä, joka on tähdittänyt tv-sarjoja Everwood, O.C. ja Puisto-osasto, sekä elokuvia Moneyball, Guardians of the Galaxy, Jurassic World ja Passengers.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?