Nightwish-tähti Marco Hietala meni naimisiin brasilialaisen tyttöystävänsä kanssa – hääjuhlaa vietettiin vaimon kotimaassa

Basisti on nyt ukkomies.

Nightwishin Marco Hietala on purjehtinut avioliiton satamaan brasilialaisen tyttöystävänsä kanssa.

IS:n saamien tietojen mukaan pari avioitui jo viime kesänä, mutta hääjuhla järjestettiin viikonloppuna Brasiliassa, josta Hietalan vaimo on kotoisin.

Hietala alkoi seurustella brasilialaisen rakkaansa kanssa reilut kaksi vuotta sitten pian sen jälkeen, kun hänen pitkä avioliittonsa oli päättynyt. Hän kertoi asiasta kirjansa julkaisun yhteydessä lokakuussa 2017.

– Minun oli tarkoitus jatkaa huomattavasti pidempään likaisena vanhana miehenä avioliiton pettymyksen ja epäonnistumisen traumojen jälkeen, mutta suunnitelmat muuttuivat. Myönnettäköön, että minulla on nyt tyttöystävä, mies paljasti IS:lle.

Hietala puhui tuolloin myös avioliittonsa kipupisteistä ja puolisoiden ajautumisesta erilleen. Entisellä parilla on yhdessä teini-ikäiset kaksospojat.

– Kyse on yhdestä elämäni suuresta epäonnistumisesta. Meidän henkilökemiamme olivat niin rapautuneet, että lopulta oli tärkeämpää olla itsekseen ja hyväksyä itsensä. Kävin muutaman kuukauden itsetutkiskelun siitä, mitä 17 yhteistä vuottamme olivat pitäneet sisällään, Hietala kertoi IS:lle.

Syiden ymmärtäminen ei kuitenkaan vähentänyt pitkän liiton päättymisen aiheuttamaa murhetta.

– Surua tuli käytyä läpi tuijottelemalla järvenselkää kesä 2016.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?