Herttuatar Catherinen pikkuveljen salainen sometili paljastui – kuninkaallisfanit sekosivat parrakkaasta komistuksesta: ”Hän on jumalainen!” - Viihde - Ilta-Sanomat

Herttuatar Catherinen pikkuveljen salainen sometili paljastui – kuninkaallisfanit sekosivat parrakkaasta komistuksesta: ”Hän on jumalainen!”

James Middleton on saanut fanien sukat pyörimään jaloissa.

Julkaistu: 14.1.2019 9:06

James Middletonin sometilin seuraajamäärä lähti räjähdysmäiseen kasvuun.

Herttuatar Catherinen pikkuveli James Middleton, 31, tunnetaan kuninkaallisten suhteidensa lisäksi liikemiehenä, joka pitää julkisuudessa matalaa profiilia. Hänet nähdään parrasvaloissa pääasiassa kuninkaallisen perheen tärkeissä merkkitapahtumissa, joihin Middletonien perhe kutsutaan.

Nyt asiaan on kuitenkin tullut muutos. Viime torstaina kävi ilmi, että Middleton jakaa palasia elämästään sosiaalisessa mediassa laveammin kuin kukaan osasi aavistaa. Miehen Instagram-profiili tuli julkiseksi viime viikon torstaina, jonka jälkeen sen seuraajamäärä lähti räjähdysmäiseen kasvuun.

Asiasta uutisoi Daily Mail, jonka mukaan Middletonin sometilillä oli vielä alle viikko sitten alle 5 000 seuraajaa. Tänään maanantaina seuraajia on yli 100 000.

Someväki suorastaan hullaantui eläinrakkaan ja ulkoilusta nauttivan miehen profiilista. Karismaattisen Jamesin kuvat saivat yhden jos toisenkin huokailemaan ihastuksesta.

– Pirun hyvännäköinen, joku kommentoi.

– Onko hän kenenkään muun julkkisihastus, toinen kysyy.

– Olet oikeassa, hän on jumalainen, kehuu kolmas.

James Middleton on ollut viime aikoina otsikoissa epäonnistuneiden bisnestensä takia. Viime syksynä brittilehdet uutisoivat, että Jamesin vaahtokarkkibisnes ei ole lyönyt leiville ja firma teki yli kolmen miljoonan euron tappiot.

Vastoinkäymiset johtivat siihen, että miehen mielenterveys alkoi horjua ja hän yritti pitää asian salassa jopa omalta perheeltään.

Synkkä vaihe elämässä alkoi helpottaa vasta kun Middleton jätti hektisen elämänsä Lontoossa ja muutti Skotlantiin. Brittilehtien tietojen mukaan James työskentelee nyt hotellin isäntänä Glen Affric Lodgessa tarunomaisen Loch Nessin järven liepeillä. Hotellin omistaa Jamesin siskon Pippan miehen isä, miljardööri David Matthews.

James Middleton on kertonut haastatteluissa Skotlannin ja erityisesti Glen Affricin olevan hänelle erityisen rakas paikka.

– Maaseudulla olen onnellisin ja otan koiranikin mukaan Glen Affriciin.

Glen Affricin tiedetään olevan kuninkaallisten suosiossa jo 1800-luvun lopusta lähtien. Glen Affric Lodgessa yöpyminen maksaa noin 1 000 euroa per yö. Hotelliksi muutetussa viktoriaanisessa kartanossa on muun muassa vieraille oma hovimestari ja kokki.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?