Viihde

Jasper Pääkkönen saapui Critics' Choice Awards -gaalaan – poseerasi tottuneesti maailmantähtien keskellä

Jasper Pääkkönen saapui Critics' Choice Awards -gaalaan – poseerasi tottuneesti maailmantähtien keskellä

Julkaistu:

Hollywood
Elokuva-alan tähdet kokoontuivat palkintogaalaan Santa Monicaan.
Suomalaisnäyttelijä Jasper Pääkkönen poseerasi kuvaajille tottuneesti Critics' Choice Awards -gaalan sinisellä matolla sunnuntaina Santa Monicassa.

Pääkkösen tähdittämä Blackkklansman oli palkintogaalassa ehdolla parhaaksi elokuvaksi ja sen ohjaaja Spike Lee parhaaksi ohjaajaksi.

Pääkkönen, 38, on saanut paljon kiitosta ensimmäisestä isosta Hollywood-roolistaan, jossa hän esittää rasistijärjestö Ku Klux Klaniin kuuluvaa rotukiihkoilijaa.

Tositapahtumiin perustustuvassa elokuvassa John David Washingtonin näyttelemä mustaihoinen poliisi Ron Stallworth soluttautuu valkoista ylivaltaa ajavaan Ku Klux Klaniin 1970-luvun Coloradossa.

Elokuvassa näyttelevät myös muun muassa Laura Harrier ja Topher Grace, jotka nähtiin sunnuntaina sinisellä matolla.

Critics' Choice Awards -gaalassa elokuvakriitikot palkitsivat vuoden 2018 parhaita elokuvia ja niiden tekijöitä. Aiemmin tässä kuussa Pääkkönen osallistui Golden Globe -gaalaan.

Pääkkönen kertoi Golden Globe -gaalan yhteydessä Ylelle siitä, kuinka rooli tunnetussa elokuvassa on avannut hänelle paljon ovia Hollywoodissa.

– Suomalaisen näyttelijän näkökulmasta koko tässä suuren maailman elokuvateollisuudessa pelataan illuusioilla. Kun olen päässyt tekemään yhden elokuvan, tilanne on muuttunut aivan päälaelleen. Yhtäkkiä kaikkien tuottajien ja roolittajien mielestä oletkin tosi kiinnostava, hän totesi.

– Sen huomasi jo ennen kuin leffa oli tullut ulos, ennen kuin kukaan oli edes nähnyt, miten näyttelen... Ihan vain sen takia, kun joku oli valinnut sinut, antanut sinulle hyväksyntänsä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt